İç transferde H.Bilal ve genç futbolcu Bedirhan Kartal ile yeniden sözleşme imzalarken dış transferde geçtiğimiz sezon K.Güvenspor forması giyen Kaan İskender ile anlaşan Başkan Özkan ve yönetimi, son olarak Akçakocaspor’un genç sol bek oyuncusu Enes Kaymaz ile sözleşme imzaladılar. Başkan Özkan ve ekibi, “Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) hedefimize ulaşmak için kadromuzu güçlendireceğiz. Daha yeni başladık. Devamı var. Yeni sporcularımız ile başarıyı bir adım daha ilerleteceğimizi düşünüyoruz” diye konuştu.

 

Yeni sezonda sporcuların BAL’da başarılı olmaları için çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Başkan Özkan ve ekibi, “Her sezon olduğu gibi bu sezon da sporculara desteğimiz sonsuz. Yeni sezona hızlı bir şekilde başlamak için iç ve dış transferlerde bulunuyoruz. Biz, geçen sezonda güçlü bir kadroya sahiptik ama bu sezon yaptığımız transferlerle daha da güçlü olacağımıza inanıyorum. Sporcularımız gece gündüz demeden daha şimdiden BAL için antrenmanlara devam ediyor. Biz, Karasu olarak sporcularımıza güveniyoruz. İnanıyorum ki onlar bizi en güzel şekilde temsil edecek” ifadelerini kullandı.

 

Bu sezon da Karasuspor forması giyecek olan H.Bilal ve Bedirhan Kartal, “Geçen yıl başarılı bir oyun ortaya koyabilmek için çok çalıştık. Takım içinde birlik ve dayanışmamız çok iyi. Bu devam ettiği sürece başarılı olmaya devam ederiz. BAL’da Karasuspor ve Karasu için ter dökmekten büyük gurur duyacağız” dedi. Yeni transfer Enes Kaymaz da, “Yeni bir takıma geldim, arkadaşlarımla uyum sağlamak adına çok çalışacağım. Karasuspor’un adını herkes duydu. Daha da duyulması ve BAL’da üst sıralara çıkmak için ter dökeceğim. Karasu’ya ve bu güzel formaya layık olmaya çalışacağım” ifadelerini kullandı.