BAL yolunda gösterdiği başarılı bir grafiğin ardından şampiyon Karasuspor’da transfer rüzgarı devam ediyor. Takımın stoper oyuncusu ve şampiyonlukta büyük katkısı olan Emircan Demir ile sözleşme yenileyen Karasuspor yönetimi, mevcut kadrosuna iki oyuncuyu daha kattı. İzmir bölgesinden orta saha oyuncusu Orhan Kalafat ve Balıkesir’den sağ bek oyuncusu Furkan Coşkun ile Karasuspor, kadrosundaki eksikleri bir bir gidererek sezona tam kadro başlama planları yapıyor.

 

Karasuspor Kulüp Başkanı Hasan Özkan, “Teknik direktörümüz Cumhur Özkurt ve teknik kadromuzla yapacağımız görüşmeler neticesinde takımda ihtiyaç duyulan mevkilere gerekli transferleri yapacağız. Geçen hafta iç transferlerimiz ile kemik kadromuzu oluşturmaya başladık. Dış takviyelerle de var olan eksiklerimizi gidererek BAL’a en iyi kadroyla çıkmak istiyoruz” dedi. Geçtiğimiz sezon şampiyon olan Karasuspor’u BAL’da üst sıralara çıkmak adına, takımın ihtiyacı olan takviyeleri gerçekleştirip, sezona bomba gibi bir ekiple çıkmayı hedeflediklerini belirten Özkan, sözlerine şöyle devam etti:

 

“Bu sezon da, BAL’da geçen sezon ortaya koyduğumuz başarıyı katlayarak devam ettirmeyi hedefliyoruz. Futbolcularımız, teknik kadromuz, yönetimimizle beraber BAL’da başarıya kilitlenmiş durumdayız. Transferlerimiz, hafta içinde de sürecek. Süper Amatör’de mücadele ederken, bazı oyuncularımızla yollarımı ayırdık. Kendilerine, bugüne kadar gösterdikleri başarı ve emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. BAL’da takım için faydalı olacağını düşündüğümüz oyuncularla da sözleşmelerimizi yenileyerek, takımın bel kemiği oyuncularımızla BAL’da mücadele etmeye devam edeceğiz. Futbolcularımızın başarısını tamamlayan 12.adamımız büyük Karasuspor taraftarını da bu yıl arkamızda görmek istiyoruz. Taraftarımız olmazsa, bizim başarıya giden yolda her zaman bir eksiğimiz olur”