-

Tesisleşme alanında yeniliklere giden Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yaptıkları iyileştirmelere ek olarak yatırımlarına devam etmenin yanı sıra bir yandan da tüm ilçelerin ihtiyaçlarına göre modern spor tesisleri kazandırıyor.

Karasu’nun İncilli Mahallesi’nde yer alan Karasu Şehir Stadı, 2013 yılında sentetik zemine kavuşturulmuştu. Karasu’nun tek futbol sahası olarak faaliyet gösteren stadın elektrik ve ışıklandırma tesisatında 2020 yılında yenilemeler yapıldı.

KAPASİTE 480 KİŞİ

Karasu Şehir Stadı’nda son yenilik olarak da daha kullanışlı hale getirilmesi amacıyla tribünlere koltuk uygulaması gerçekleştiriliyor. Tribünlerdeki çalışma tamamlandığında Karasu Şehir Stadı toplamda 480 seyirci kapasiteli çelik tribünlere kavuşmuş olacak.

Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, “Eski tribünler yerlerinden kaldırılarak yenileme çalışmasını gerçekleştirildi. Kale arkasına da tribün ilave ettik. Doğu ve Batı tribünlerine koltuk uygulaması yapılıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy’a bu kapsamda teşekkürlerimizi iletiyorum” dedi.