-

Karasu genelindeki okulların katılımıyla gerçekleştirilen ve Karasu Kaymakamlığı, Karasu Gençlik ve Spor İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Karasu İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2021-2022 okul sporları, kaldığı yerden devam ediyor.

Aralık ayında başlayan, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle ara verilen spor etkinlikleri voleybol turnuvası ile devam edecek. Voleybol müsabakalarının ardından da basketbol müsabakaları oynanmaya başlayacak.

Voleybol turnuvasının ilk maçı Karasu Spor Salonu’nda 21 Şubat Pazartesi günü saat 10:00’da başlayacak ve gün içerisinde birer saat arayla dört müsabaka düzenlenecek. Turnuva küçük kızlar, yıldız kızlar, genç kızlar ve genç erkekler olmak üzere dört kategoride devam edecek.

Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, “Okul sporlarında yine yoğun bir sezon yaşıyoruz. Spor salonumuzda her gün maçlarımız oluyor, sporcu öğrencilerimiz performanslarını sergiliyor. Spor sever vatandaşlarımızı, velilerimizi bu heyecana ortak olmaya davet ediyorum. Haziran ayına kadar çeşitli branş ve kategoride müsabakalarımız devam edecek” diyerek açıklamada bulundu.

MÜSABAKA LİSTESİ ŞÖYLE: