170 sporcu

 

Altyapı Sorumlusu Samet Soytürk nezaretinde devam eden çalışmalarda, grup antrenörleri Atilla Bıcakçı, Ferit Danışman, Zeki Nalçacıoğlu ve Fikri Yılmaz eşliğinde yaş gruplarına ayrılmış 170 öğrenci, geleceğin futbolcuları olmak için kıyasıya bir mücadele veriyor. Yaklaşık bir ay önce başlayan idmanların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Altyapı Sorumlusu Samet Soytürk, “Karasu Belediye Başkanımız Sayın Mehmet İspiroğlu’nun girişimleriyle kurulan futbol akademisinde, bizler futbolcu kardeşlerimizi sporla tanıştırıp onların geleceğin yıldızları arasında yer almaları için eğitim veriyoruz” dedi.

 

Eleştiriler oluyor

 

Dört antrenörle beraber haftada üç gün eğitim verdiklerini dile getiren Soytürk, “Öncelikli olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin spora meylederek, kötü alışkanlıklardan uzak durmasını ve ahlaklı birer sporcu olarak yetişmelerini amaçlıyoruz. Bu kadar titiz çalışmalar gerçekleştirmemize rağmen bir takım söylentiler de kulağımıza geliyor. Bizleri bilerek veya bilmeyerek eleştirenler elbette olacaktır. İddia ediyoruz ki, her yaş grubundan başarı olanları değerlendirip birer yarışmacı grup oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

Katılım artıyor

 

Futbol akademisine kayıtların halen sürdüğünü ve her geçen gün yeni kayıtların da yapıldığını söyleyen Samet Soytürk, “Karasu Belediyesi yaz okulu adıyla Haftanın her Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri idman yapıyoruz. Yaz sonunda çalışmalarımızı Karasu Belediyesi Eğitimspor olarak devam edeceğiz. Çalışmalarımıza katılım oldukça, gençlerimizin de hevesi ve çalışma azmi artıyor. İdmanlarda güzel bir arkadaşlık ortamı olduğunu görüyoruz. Zaman geçtikçe de bu ortamın daha iyi olacağının inancındayız. Antrenörlerimiz, çocuklarımızla ve gençlerimizle yakından ilgileniyor. Sporcularımız da bu yaklaşımdan son derece memnunlar” şeklinde konuştu.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR AŞAĞIDA: