Gazeteniz ÖNCÜ Karasu 4 yaşında.

Tam dört yıl önce kendimiz için değil, kentimiz için yola çıktık ve Karasu’nun, Karasulunun menfaatlerinden ödün vermeksizin kadromuzu genişleterek bugünlere, sizlerle birlikte ulaştık.

“Üç kişi ile gazete çıkartılır mı?” sorusuna, “Biz üç kişi değiliz ki, 64 bin kişiyiz” diye cevap vermiştik.

Aradan geçen dört yılın ardından Karasu’nun en genç, en dinamik en dikkat çeken tasarımıyla Karasulu okurların ilgisiyle taçlandık. Karasu’nun en kapsamlı internet medyası KarasuHaberleri.com ile de gücümüzü birleştirdik ve Medya Karasu çatısı altında künyemize Karasu basınının en genç isimlerini gururla yazdık.

4 yıldan bu yana acısıyla tatlısıyla zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. Hüzünlü günlerimiz de oldu, eğlendiğimiz mutlu olduğumuz günlerimiz de oldu.

Bu yola birlikte çıktıklarımız hiç değişmedi. Çünkü bu yola birlikte çıktıklarımızı yolda bulduklarımıza değişmedik.

Her zaman net olduk, dürüst olduk.

Güçlü, sabırlı, anlayışlı ve çalışkan bir kadroya sahibim.

Sizin gazeteniz olan Öncü Karasu’yu emanet alan ve gözü gibi bakan;

Genel Yayın Yönetmenim Nevtan Angün’e,
Haber Müdürüm Esra Angün’e,
Reklam Müdürüm Volkan Yıldız’a,
Spor Müdürüm Ramazan Marmara’ya
Gazete Dağıtım Sorumlusu İbrahim Coşkuner’e,

Köşe yazarlarımız Uğur Büyük, Füsun Çalışkan Tort, Tuğba Keskin İzmire, Hülya Karakaş, Talha Enes Elmacı, Oğuzhan Kır, Volkan Yıldız, Yakup Altıntaş, Aybüke Yıldız, Faruk Aydın, Burçin Güler ve Nazım Aktürk’e,

Tüm okurlarımın huzurunda hepsine buradan teşekkür ediyorum. Birlikte koskoca 4 yılı atlattık. Birlikte güldük, birlikte ağladık.

Hayatta bazen zor kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Benim gibi. Gazeteyi kurmaya karar verdiğim günün ardından 2 hafta sonra ilk sayımı çıkarttım.

Nasıl yapabilirim? Yetişebilir miyim? Nasıl üstesinden gelirim? Vs. bu sorular hep beynimin içerinde bana soru soruyordu.

Dürüst ve net olursam yapabilirim dedim ve başladım çalışmaya. Meğer benim ailem o kadar genişmiş ki tam 15 günde tüm eksiklerim tamamlandı ve ilk sayımı siz değerli okurlarımıza dağıttık.

Gazeteyi kurduğum ve ilk sayıyı çıkarttığım gün yapamazsın, altı yedi sayı zor çıkartırsın, o partiye bu partiye bağlısın vs. diyenler oldu. Hepsi de tanıdıktı biliyor musunuz? Hepsi de kendilerini biliyor. Onlarla çay, kahve içmişliğim bile var. Ben insan ötekileştirmeyi sevmem. Hepsiyle halen görüşüyorum.

Ama ben yılmadan yoluma devam ettim. Aklıma koyduğum bir şey varsa onu muhakkak sonuca ulaştırırım. Yorulsam da, yetişemesem de yıpransam da ulaştırırım.

Şuanda 194. Sayımızı çıkartıyoruz. Tam 4 yıl oldu. Evet, yorgunum, bu yorgunluğun bedenen olmasını o kadar çok isterdim ki, ama düşünmekten, yetişememekten beyinen çok yorgunum. Evet, bunu söylemekten çekinmiyorum. Neyse odur.

İlk sayıdan itibaren bize maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen, sayısız ağabeyimiz, ablamız, kardeşimiz, dostumuz ve yolumuzdan bir çakıl dahi kaldıran sevenlerimize ve en önemlisi de, bize gülüşlerini bırakan, halen yüreğimizde yaşayan AYŞENUR ARPACIOĞLU’na teşekkür ediyorum.

Bu yola çıkarken desteklerini bizden esirgemeyen; Her şartta destek olan, her yılımızda ismini telaffuz etmekten onur duyduğum ve duyacağım öncelikle;

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye, Ekşioğlu İnşaat Kemal ve Hasan Ekşioğlu’na, Haldız İnşaat Ali Haldız’a, Arslan İnşaat Altan Arslan’a, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’ya, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu’ya, Sakarya Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cevat Ekşi'ye, Karasu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cihan Emre’ye, Ziraat Odası Başkanı Selami Arık’a, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Yusuf Civelek’e, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit’e, İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu’na, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Aykut Süt’e, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Salim Direk’e, Saadet Partisi İlçe Başkanı Oğuzhan Coşkun’a, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Osman Önal’a, Deva Partisi İlçe Başkanı Abdullah Çatalbaş’a, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Cüneyt Taşkın Ekşi’ye, Ensar Kebap Nihat Erdoğan ve Osman Erdoğan’a, Karasu Eski Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’na, Saklı Bahçe Selman Yümnü’ye, Sivişoğlu Yapı Hüseyin Avni Şahin’e, Kaçarlar İnşaat Ömür Kaçar, İbrahim Kaçar’a, Kızılay Şube Başkanı Âdem Ekşi’ye, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş’a, Alper Tatlı’ya, Osmanlı Fındık Osman Evli’ye, Şehrii Keyff Hüseyin Gelişgen’e, OMMAX Gayrimenkul Mustafa Kadı’ya, Emre Filizfidanoğlu İnşaat Emre Filizfidanoğlu’na, Karasu Plus Sigorta İhsan Püskül’e, Karasu Emanet Sigorta Hasan Emanet’e, İyi Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Topal’a, Karasu Köseoğlu İnşaat Suat Köse’ye, Çabuk Emlak Aziz Çabuk’a, Has Yapı Hakan Engin’e, Arda Emlak Suat Melhemci’ye, Gençbay İnşaat Muhammet Gençbay’a, Meclis Üyelerimiz; Sabri Aslanbay’a, Mehmet Genç’e, Çetin Ülker’e, Fatih Şentürk’e, Oktay Yazıcı’ya, Şakir Şen’e, İsmet Yavuzyiğit’e ve Zekeriya Durmaz’a, Nisa Kebap Salih Küçük’e, Hazal Kebap Salih Uysal’a, Sahil Karadeniz Unlu Mamullerine, Murat Özen’e, Naciye Demirel’e Müjdat İskender’e, Ersin Dülger’e, Nida Kokoz’a, Mahalle Muhtarlarımıza ve Değerli Abonelerimize, okurlarımıza ve İsmini unuttuğum olduysa affola...

HEPİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM…