-

Kaşık modelleri genellikle set olarak satılır. Genellikle kalabalık misafir ağırlayanların tercihi de 12 kişilik takımlar oluyor. Modeli ve duruşuyla sofralarda farkını ortaya koyan kaşık modelleri yalnız olmuyor elbette. Yanında çatal ve bıçaklarıyla da bir bütünlük yaratıyorlar.

Takım halinde değil de ayrı ayrı alacaksanız da sofrada o bütünselliği bozmayan ve benzer çizgiler taşıyan kaşık ve diğer setleri oluşturmalıdır. Sayısız marka ve model arasından tarzınızı yansıtacak en uygun modeli seçmekte yarar vardır. Yuvarlak, oval ve düz hatları olan kaşık modellerini veya antika çağrıştıran klasik model ya da modern çizgiler taşıyan modelleri satın alabilirsiniz.

Kaşık Seti Fiyatları

Kaşık fiyatları çoğunlukla yapıldığı malzemeye göre azalır veya artar. Tekli olarak ve set ürünü olmadan alabileceğiniz gibi set olarak da satıla sunulabilir. Fiyatı da buna göre değişiklik gösterir. Kalabalık sofralarda kullanacağınız ve tarzını tamamlayacak modelleri zevkinizi yansıtacak şekilde kaşık takımlarının içinde bulabilirsiniz.

8, 12 ve hatta 72 parça takımlar halinde hepsi bir bütün olarak sofralarınızı süslesin isterseniz takımı bozmadan almak mümkün olduğu gibi kaşık, çatal ve bıçakları ayrı ayrı da alarak bir uyum yakalayabilirsiniz. En trend kaşık modellerini görmek ve satın almak isterseniz https://www.madamecoco.com/kasiklar/ sayfasına bir göz atmalısınız.