-

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatil olması dolayısıyla bu hafta sonuna özel sokağa çıkma kısıtlaması üç güne çıkartıldı. İçişleri Bakanlığınca yayımlanan genelgeye göre, 22 Nisan Perşembe günü saat 19:00’da kısıtlama başlamış olacak.

Cuma, Cumartesi ve Pazar günlerini kapsayan sokağa çıkma kısıtlaması 26 Nisan Pazartesi günü saat 05:00’da son bulacak. Sokağa çıkma kısıtlamasından muaf yerler ve kişiler listesi, daha önceki genelgede belirtildiği şekilde geçerli olacak.

Hafta sonu 10:00 ile 17:00 saatleri arasında hizmet veren market, bakkal, kasap, manav, kuruyemiş ile şehirlerarası seyahat kısıtlamasına dair esaslar, 23 Nisan Cuma günü de birebir uygulanacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çelenk sunma töreniyle fiziki koşullara uygun şekilde kısıtlı kişi sayısıyla düzenlenecek.