2020 yılı hepimiz için hem zor hem de zor olduğu için öğretici bir sene oldu. İster istemez içimize dönmek, kendimizi fark etmek zorunda kaldık çoğumuz. Çok bunaldık belki işsiz kalanlar oldu ya da sevdiğini kaybeden.

Bu sürecin neden böyle olduğunu anlamamda Astroloji en büyük destekçi oldu bana. Geldik sene sonuna ama zorluklar bitmedi. Hep beraber Ay tutulmasının Türkiye Astroloji haritası üzerindeki etkilerine bakalım.

Ay tutulması nedir?

Ay Tutulmaları ayin dolunay arasındayken gerçekleşir. Dolunay ayın en parlak hali olduğu olduğu için geceyi aydınlatır, âdeta karanlığa bir ışık yakar. Ay tutunası da tıpkı bunun gibi bilmediğimiz göremediğini olayları gösteridir. Artık bir karara varma zamanlarıdır. Olayların en olgun zamanıdır dolunaylar. Bir ay tutulması 1 ay ile 3 ay arasında etkilidir.

30 Kasım İkizler burcu tutulması

İkizler Burcu iletişimin, basın, yayın, internet ve her türlü haberleşmeyi kapsayan bir burçtur. Türkiye için bu tutulma serisi maalesef kapalı ya da gölgede dediğimiz alanlarda gerçekleşiyor. Sağlık konusunda daha çok okuyup araştırmak aynı zamanda da yanlış haberler duymak mümkün. Merak eden, bilgi pesinde giden okuyan anlayan bu dönemden karlı çıkacaktı ve salgıla ilgili izolasyon daha da artacaktır.

Sağlık sorunları ve kapalı alanlar, hapishaneler, hastaneler, psikolojik durumlar hep bu alanı kapsar. Örneğin salgından dolayı hastaların artması hastanelerin dolmasının göstergesi 30 Kasım İkizler Burcu Tutulmasıdır.

Görsel acıdan merak edenler için Tutulma Türkiye’den seyredilmeyecek.

Bu dönemde sansasyon yaratan haberle duymak, ünlü kişilerle ilgili dedikodular, asparagas haberler, özellikle ünlü kadınların birbirleriyle atışmalarının olması mümkündür

Şahsi kanaatim, tutulma psikoloji alanında olduğu için insanlar terapiye ihtiyaçları olduğu gerçeği ile yüzleşecekler. Son zamanlar çıkan Türk dizileri bu durumu çok güzel destekler. Artık Türk toplumu psikoloğa, terapiye, astroloğa giden insanın deli olmadığını fark etti.

Hepimizin bilgisine ve aklına güvendiği insanlarla konuşmaya ihtiyacı vardır. Bu bir hastalık iyileştirmekten ziyade tekamüle hizmet etmek, kendini geliştirmektir.

Ayrıca Tutulmadan bir kaç gün sonra kilo vermek için ideal zamanlardır. Dolunay fazından sonra ay küçülme evresine girdiği için beninizi küçültmek istiyorsanız tutulamadan 2 gün sonra sağlıklı beslenme ve sporla bu niyetiniz evren tarafından desteklenmiş olacaktır.

15 gün sonra gerçeklesek Güneş tutulmasının etkileri de önümüzdeki hafta yazacağım.