Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Başkanı Osman Önal, basın açıklamasında bulunarak Karasu Belediyesi’ni eleştirdi. “Adil bir belediyecilik, herkese eşit yaklaşım anlayışından geçer” vurgusu yapan Önal, “Belediyecilik bir özel mülkiyet değildir” dedi.

AYRIMCILIK YAPILMAMALI

Başkan Önal, “Halkın oyları ile seçilerek gelen bir belediye başkanı vardır, onun da oy verene de vermeyene de eşit mesafede anlayışlı olması gerekmektedir. Belediyeler birer hizmet sektörüdür. Sizi seçen halka hizmet vermek eşit oranda sizin görevinizdir. Bu hizmetler yol, çöp, ruhsat, imar planlamaları asli görevleridir. Bu doğrultuda yöneticilerin ayrımcılık yapmadan hizmet etmesi adil belediyeciliği ortaya koyar” diye belirtti.   

SORUNLARI MECLİSE TAŞIYACAĞIZ

“Seçim sonucunda yedi meclis üyemiz ile birlikte mecliste ana muhalefet olarak göreve başlamış bulunmaktayız” diyerek açıklamalarına devam eden Önal, “Bu görev süresince doğruya doğru yanlışa da yanlış diyerek muhalefet edeceğiz. Köylerdeki sorunları, halkın toplu ihtiyaç ve sorunlarını mecliste dile getireceğiz. Kamu yararına her türlü işin takipçisi olacağız. Bizler Yeniden Refah Partisi olarak halka hizmet hakka hizmettir anlayışı ile yola çıktık. Hayra motor şerre fren olacağız” dedi.

Osman Önal 292 Basın Açıklaması F1