• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.000
10:08 SPOR

Karasu Gençlik Spor İlçe Müdürü ve Karasu Yurt Müdür Vekili Kemal Ataç, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü İller Arası Geleneksel Türk Okçuluğu Turnuvası’nın 29-30 Nisan tarihlerinde Karasu’da yapılacağını söyledi. Ataç, düzenlenen turnuvada Sakarya’yı Karasu Yurdu’nun temsil edeceğini söyleyerek tüm sporseverleri bu büyük organizasyona davet etti.

19 saat önce KÖŞE YAZILARI
20 saat önce ASAYİŞ

Sakarya’nın Karasu ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, seyir halindeki aracın bir anda yoldan çıkarak yaya kadına vurması dikkatlerden kaçmadı.

20 saat önce KARASU

Cuma günü sabah saatlerinde geçirdiği elim bir kazada hayatını kaybeden Karasu Adliyesi personeli Zahide Saatçi için Karasu Adliyesi’nde tören düzenlendi. Törende Saatçi’nin acılı ailesi ayakta zor dururken yakınları Türk bayrağı sarılı tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

21 saat önce MAGAZİN

Manisa Akhisar’da Türkiye Erkek Kuaförler Yarışması düzenlendi. 150 kişinin yarıştığı yarışmada Türkiye ikincisi Karasu Ortaköy Mahallesi’nden Birol Kaba oldu.

23 saat önce KÖŞE YAZILARI
1 gün önce ASAYİŞ

Sakarya’nın Karasu ilçesinde bir otomobilin yaya olarak yürüyen kadına çarpması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden kadının adliye personeli olduğu öğrenildi.

1 gün önce EĞİTİM

Karasu Özel Zeliha Anaokulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı. Minik öğrenciler kendilerine armağan edilen bayramın tadını doyasıya çıkarttı.

1 gün önce KÖŞE YAZILARI
1 gün önce KÖŞE YAZILARI