Ramazan Bayramı'nın birinci günü Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı'nda bayramlaşma programı düzenlendi. İlçe protokolünün yer aldığı programa vatandaşlar da katıldı. Karasu Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan ve Belediye Başkanı İshak Sarı, vatandaşların bayramını kutladı. Katılımcılara baklava, şeker, çikolata ve çay ikramında da bulunuldu.

Burada düzenlenen programın ardından Başkan Sarı ve beraberindeki heyet AK Parti'de düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. İlçe Başkanı Recep Aksu ev sahipliğinde gerçekleşen programa partililer yoğun ilgi gösterdi. Başkan Aksu, selamlama konuşmasını yaparak katılanlara teşekkür etti. Ardından ise AK Parti’nin Kurucu Başkanı Tuna Eren de kısa bir konuşma yaptı.

Eren’in konuşmasının ardından eski İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit ve eski Belediye Başkanı Ahmet Genç’te konuşma yaparak katılımcıların bayramını tebrik etti. Başkan İshak Sarı ise yaptığı konuşmada kendisine yeniden bu görevi layık gören ilçe halkına teşekkür etti ve Karasu’ya beş yıl daha hizmet etmekten onur duyacağını söyledi.

Güler Çınasoğlu’nun haberi

foto_galeri_700x89