Karasuspor Pazar günü Karasu Şehir Stadı’nda Altınova Belediyespor’u konuk etti. Son 5 maçtır rakiplerine fırsat vermeyen sarı-kırmızılı ekip, bu mücadeleden de 3-1’lik skorla ayrıldı ve hanesine 3 puanı yazdırdı.

İLK YARIDA İKİ GOL

Karşılaşmaya baskılı başlayan Karasuspor, taraftar desteğini de arkasına alarak rakibi kendi sahasına hapsetti. Karşılaşmanın henüz 15.dakikasında Ozan’ın düşürülmesi sonucu penaltı kazanan sarı-kırmızılı ekip, Ömer’in kullandığı bu vuruştan sonuç alamadı. Bu dakikadan sonra daha da hırslanan Karasuspor, 20.dakikada Yunus ile skoru 1-0’a getirdi. Bu golün santrasından topu kapan sarı-kırmızılılar 21.dakikada skoru 2-0’a getirdi. Karşılaşmamın 37.dakikasında konuk ekipten Muhammet, serbest vuruştan golü buldu ve ilk yarı 2-1 Karasuspor üstünlüğü ile tamamlandı.

ATAKLARINA ARA VERMEDİ

Maçın ikinci yarısına da etkili başlayan Karasuspor, hemen her dakika rakip kaleye hücum etti. Her pozisyonda topu ayağına alan sarı-kırmızılı ekip, bu yarıda neredeyse gol kaçırma rekoru kırdı. Tribünlerde maçı seyreden taraftarlar bir an olsun yerlerine oturmadı. Müsabakanın 66.dakikasında sahneye çıkan Ömer, penaltı kaçırmasının telafisini gerçekleştirdi ve sarı-kırmızılıları rahatlatan golü attı. Bu dakikadan sonra da ataklarına ara vermeyen Karasuspor, başka gol bulamadı ve müsabakadan 3-1 galip ayrıldı. Diğer iki Sakarya ekibi Hendekspor ile Arifiye Kalaycıspor’un 1-1 berabere kalması sonucunda Karasuspor, Hendek’e bir adım daha yaklaştı ve il ikinciliğini korudu. Karasuspor ile Kalaycı arasındaki puan farkı da 3’e çıkmış oldu.

Ramazan Marmara’nın haberi

Karasuspor Altınova Belediyespor Maç 292 F1

Karasuspor Altınova Belediyespor Maç 292 F3

Karasuspor Altınova Belediyespor Maç 292 F5

Karasuspor Altınova Belediyespor Maç 292 F4

Karasuspor Altınova Belediyespor Maç 292 F6

Karasuspor Altınova Belediyespor Maç 292 F7