Narkoz deyince aklınıza anestezi geldi değil mi? Narkoz vermek için bu işin uzmanı olmak gerekiyor! Allah muhafaza çok verirsiniz hasta ölür, az verirsiniz hasta erken uyanır. Narkoz vermek için çok deneyimli ve tecrübeli olmanız gerekir.

Narkoz çeşitlidir! Lokal narkoz vardır, beden narkoz vardır, diş için vardır. Birde siyasi ve dini narkoz vardır. Onun için derler ki; “Yarım doktor candan, yarım hoca imandan eder.”

Narkozu almak var! Birde narkozdan uyanmak. Siz hiç narkozdan uyanan bir hastanın yanında bulundunuz mu? Ben bulunduğum için anlatayım…

Çok yakınım olan bir hastamı narkozdan sonra odaya aldım, doktor dedi ki; “Biraz sonra kendine gelir kendine gelmeye başladığında farklı reaksiyon gösterir sıkıntı olmaz. İki - üç dakika sonra hastam kendine gelmeye başladı bir küfürler ediyor bende gülerek onu izliyorum. Sonra kendine geldi “Ne oldu bana” dedi? “Parça aldılar sıkıntı yok” dedim. “Ama” dedim “Amma saydırdın. Dere tepe dümdüz gittin” başladık gülmeye.

Aradan birkaç gün geçti saygın bir siyasetçi abim ziyaret etti geçmiş olsun falan! Ben de dedim ki; “Abi narkozdan uyanırken ettiği küfürleri duysaydın inanmazdın!” Dedi ki; “Oda bir şey mi benim çok samimi arkadaşım narkozdan uyanırken eşi de yanında! Doktor demiş, ‘Yenge dışarda bekleyin isterseniz, narkozun etkisiyle farklı şeyler duyarsınız!’ Eşi demiş ‘Sıkıntı yok beklerim.’ Bizim siyasetçi kendine gelmeye başlayınca başlamış sekreterinin adını sayıklamaya, kadın şok. Demişler; ‘Yenge tamamen narkozun etkisi’.”

Evet değerli okurlar!

Tam 22 yıldır ülkeyi yöneten AKP hükümetinin gördüğüm, gezdiğim illerde, ilçelerde CHP ve Yeniden Refah Partisi’ne büyük bir teveccüh olduğunu AKP’ye büyük bir tepki oluştuğunu görmekteyim. Halk artık Reis’in narkozundan uyandı. İnsanlar ekonomik sıkıntılardan özellikle emekliler çok zor günler yaşıyor. Uyanan halk gerçekten çok tepkili! Kimi ağzını bozuyor! Kimi abuk sabuk konuşuyor.

22 yıllık AKP narkozu, ne reisin nede yandaş din adamlarının çabasına rağmen etkisini kaybetti. Artık AKP ve MHP narkozunun etkisi bitmiştir.

Halk yeni narkozcu arayışında! Önümüzdeki bu süreç çok şeyi değiştirecek.

Tabi ki bu benim gördüklerim. Yeni bir operasyon yeni ayak oyunları olmazsa AKP büyük kaybedecek. Halk narkozdan uyandı!