SPOR

Aziziyespor, Bekirpaşa’ya acımadı

Süper Amatör Küme A Grubu’nun lideri Aziziyespor, deplasmanda Bekirpaşa ile karşı karşıya geldi. Oyunda ilk dakikadan itibaren üstünlüğünü kuran Kafkaslar, deplasmandan 6-2’lik skor ile ayrıldı.

Karasu Aziziyespor, hafta sonu Bekirpaşa ile karşılaştı. Maçın ilk dakikasından itibaren maçta üstünlüğünü kuran Kafkaslar, dakika 7’de Berkay ile ilk golünü kaydetti. Bu golün hemen akabinde ise Uğur Demir, skoru 2-0’a getirdi.

Peş peşe fileleri havalandırmaya devam eden sarı-lacivertli ekip, dakika 16’da Ahmet Can ile skoru 3-0’a taşıdı. Kendi kalesini koruma alan Kafkaslar, rakibini de zorlamaya devam etti. İlk yarının son sözünü ise dakika 23’te Yalçın söyledi ve ilk yarı 4-0 Aziziyespor’un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya daha rahat başlayan Kafkaslar, bir anda Bekirpaşa’nın golünü kalesinde gördü ve skor 4-1’e geldi. Müsabakanın 48. dakikasında gelen ev sahibi ekibin golüne 54. dakikada Onur ile yanıt veren Aziziyespor, 72. dakikada skorun 2-5’e gelmesine aldırmadan 85. dakikada Ahmet Kartal ile skoru 2-6’ya taşıdı ve sahadan bu skorla ayrıldı. Kafkaslar, aldığı bu galibiyet ile grubunda liderliğini de sürdürdü.

Ramazan Marmara’nın haberi