SAKARYA

Cevat Ekşi’nin sporcularından iki derece

Başkanlığını Karasulu işadamı Cevat Ekşi’nin yaptığı Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün iki branşında daha madalya elde edildi. Milli takım bünyesinde karate alanında üçüncülük, havalı silah atıcılık kategorisinde de Türkiye şampiyonluğu Sakarya’nın oldu.

Karasulu işadamı Cevat Ekşi’nin başkanlığını yaptığı Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, iki sporcusuyla iki derece elde etti. Büyükşehir Belediyesi karate sporcusu Zümra Rezzan İm, Milli takım bünyesinde katıldığı Karate 1 Series A Şampiyonası’nda üçüncü olarak önemli bir başarı kazandı.

Zümra Rezzan İm, Atina’da gerçekleştirilen Karate 1 Series A Şampiyonası’nda mindere çıktı. 81 ülkeden bin 100 sporcunun katıldığı şampiyonada, Milli takımı temsil eden başarılı sporcu, +55 kategorisinde üçüncü olarak önemli bir başarıya imza attı.

Atıcılık sporcusu Ali Mert Erdemir ise, Mersin’de düzenlenen Havalı Silahlar Federasyon Kupası’nda sergilediği performansla Türkiye şampiyonu oldu. Erdemir, Erkek Tüfek Yıldız B kategorisinde birinci olarak sergilediği performansla takdir topladı. Erdemir, bu sonuçlarla birlikte Mart ayında gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.