Sizden Gelenler

1.Ramazan Turnuvası tamamlandı

Karasu Belediyesi, Karasu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile KARGENÇ tarafından bu yıl ilki düzenlenen Ramazan turnuvası'nda streetball turnuvası üçüncülüğünü Boys of River takımı elde etti.

Karasu Belediyesi, Karasu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile KARGENÇ tarafından bu yıl ilki düzenlenen Ramazan turnuvası'nda streetball turnuvası ikinciliğini Efsane Kadro takımı elde etti.

Karasu Belediyesi, Karasu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile KARGENÇ tarafından bu yıl ilki düzenlenen Ramazan turnuvası'nda streetball turnuvası birinciliğini Matkap's Team takımı elde etti.

Karasu Belediyesi, Karasu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile KARGENÇ tarafından bu yıl ilki düzenlenen Ramazan turnuvası'nda voleybol turnuvası üçüncülüğünü Hastane takımı elde etti.

Karasu Belediyesi, Karasu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile KARGENÇ tarafından bu yıl ilki düzenlenen Ramazan turnuvası'nda voleybol turnuvası ikinciliğini Karasu Lisesi takımı elde etti.

Karasu Belediyesi, Karasu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile KARGENÇ tarafından bu yıl ilki düzenlenen Ramazan turnuvası'nda voleybol turnuvası birinciliğini Okka takımı elde etti.

Karasu Belediyesi, Karasu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile KARGENÇ tarafından bu yıl ilki düzenlenen Ramazan turnuvası'nda tenis turnuvası üçüncülüğünü Enes Samet Kadıoğlu elde etti.

Karasu Belediyesi, Karasu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile KARGENÇ tarafından bu yıl ilki düzenlenen Ramazan turnuvası'nda tenis turnuvası ikinciliğini Miraç Akın elde etti.

Karasu Belediyesi, Karasu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile KARGENÇ tarafından bu yıl ilki düzenlenen Ramazan turnuvası'nda tenis turnuvası birinciliğini Çağrı Eker elde etti.

Karasu Belediyesi, Karasu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile KARGENÇ tarafından bu yıl ilki düzenlenen Ramazan turnuvası'nda 'En Değerli Oyuncu' ödülünü Fatma Takıcı aldı.