SPOR

Karasu Akademi’den deprem bölgesine nakliye desteği

Yüzyılın felaketi olan ve merkez üssü Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin ardından Karasu’dan bölgeye yardımlar gitmeye devam ediyor. Karasu Orman İşletme Müdürlüğü tarafından ilçede kesilen odunların bir tırının nakliyesini ise Karasu Akademispor üstlendi.

Kahramanmaraş’ın merkez üssü olan iki büyük depremin ardından bölgeye adeta yardım seferberliği düzenlendi. Karasu Orman İşletme Müdürlüğü tarafından ilçede kesilen odunların bir tırın nakliyesini Karasu Akademispor üstlendi. Başkan Ali Sarıoğlu, eşinin de bölgede öğretmen olduğunu söyleyerek, herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurguladı. Başkan Sarıoğlu, “Biz de bu dönemde elimizden gelen yardımı yapmaya gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“Bizim yaptığımız da insanlık görevimizin bir parçası” diyen Sarıoğlu, ayni ve nakdi yardımlarda da bulunduklarını söyledi. Sarıoğlu, “Gerek Karasuspor tarafından başlatılan yardım kampanyası olsun, gerekse Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve İlçe Kaymakamlığı tarafından başlatılan kampanyalar olsun, her birine ayrım yapmaksızın destek olmaya çalıştık. Yardımlarımız da sürecek. Sakarya bu tip felaketler ve acılar konusunda en deneyimli olan iller arasında yer alıyor. Bir millet olma bilinci ile hareket etmek, depremzede kardeşlerimizin yarasını sarmak da hepimizin görevi” dedi.