SAKARYA

Karasu birinci sırada

Bugün (Cumartesi) saat 00:00’da başlatılan sokağa çıkma yasağı sonrası Sakarya genelinde yasağa karşı ihlaller yaşandı. Sakarya’da ihlaller sonucu en çok ceza kesilen ilçelerin başında Karasu yer aldı.

KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu Gazetesi
Nevtan Angün'ün haberi

 

Pazar günü saat 00:00 kadar sürecek olan sokağa çıkma yasağı ile ilgili Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı tarafından sıkı denetimler sürüyor. Cuma gecesi saat 00:00’da başlatılan sokağa çıkma yasağına rağmen Sakarya ve ilçelerinde ihlaller yaşandı. Jandarma sorumluluk bölgesindeki denetimler sonucunda istisna tutulan kurum, işyeri, işletme ve kişiler haricinde yasağa uymayarak sokağa çıkan vatandaşlara idari para cezası kesildi. Sakarya’daki ilçelerde yasağı ihlal edenlerin başında Karasu yer aldı. Edinilen bilgilere göre Karasu'da jandarma sorumluluk bölgelerinde 26 kişiye toplamda 82 bin 836 lira para cezası kesildi.

 

43 kişi sokaktaydı

 

Yine jandarma sorumluluk bölgesi olarak Kocaali’de 11 kişiye 35 bin 46 lira, Pamukova’da 4 kişiye 12 bin 744, Hendek’te 3 kişiye 9 bin 558 lira ceza kesildi. Arifiye, Ferizli ve Kaynarca’da ise ikişer kişi olmak üzere toplada 6 kişiye 19 bin 116 liralık para cezası verildi. Ayrıca, Geyve, Sapanca ve Taraklı ilçelerinde de birer kişi olmak üzere toplamda 3 kişiye 9 bin 558 lira ceza kesildi. Böylece Sakarya’da şu ana  kadar toplamda 43 kişiye 136 bin 998 lira para cezası kesildi. Bu ilçelere kesilen para cezasının yanı sıra Adapazarı, Akyazı, Erenler, Karapürçek, Serdivan ve Söğütlü’ye hiç ceza kesilmemesi durumuna ise yasak ihlalinin yaşanmadığı söylenebilir.