KARASU

Karasu’da yetim çocuklara festival gibi iftar verildi

Karasu Kaymakamlığı öncülüğünde ilçede yaşayan yetim çocuklar ve aileleri için iftar yemeği verildi. Yoğun katılımın olduğu programda çocuklara hem hediye hem de pamuk şeker dağıtıldı. Ayrıca çocuklar palyaçolara da yüzlerini boyatarak kendileri için kurulan sofranın keyfini sürdü.

Cuma günü Karasu Kaymakamlığı öncülüğünde, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, ilçe protokolü ve İHH temsilcilerinin katılımıyla yetim çocuklar için iftar programı düzenledi. Program okunan dualarla başladı. Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, programın açılış konuşmasını yaptı. Sarı, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla iftar sofrasında buluşmak bizim için onur verici” dedi.

Karasu Kaymakamı Ahmet Naci Helvacı ise, “Geleneksel hale gelen bu iftar sofralarımız çok önemli ama bizim için sizlerle yapmış olduğumuz iftar ayrı bir değerli. Siz bizim değerlerimiz açısından çok önemlisiniz. Sizlerle beraber olmaktan mutlu ve gururluyum” diyerek iftarı finanse eden Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin mütevelli heyetine de teşekkür etti. Programa katılan çocuklara Karasu Belediye Başkanı Sarı çeşitli hediyeler dağıtıldı. Yemeğin sonunda ise çocuklara pamuk şeker ikramı yapıldı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi