SPOR

Karasulu başarılı futbolcu Tamer Erbaş, Plaj Futbolu Milli Takım kadrosunda

FİFA Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında Bakü’de Azerbaycan ile 1-3 Haziran tarihleri arasında oynanan maçın aday kadrosunda Karasu’nun başarılı futbolcusu Tamer Erbaş’ta yer aldı.

1-3 Haziran Bakü’de Azerbaycan ile karşılaşan Plaj Futbolu Milli Takım kadrosunda Karasu’nun başarılı futbolcusu Tamer Erbaş da hücum bölgesi için yer aldı. FİFA Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında aday kadrosunda yer alan diğer isimler ise şu şekilde:

Kaleci, Eşref Barış Mengiş, Serkan Banazlı Mehmet Aşlamacı. Savunma, Doğa Yalçın, Uğur Yetkin, Yasin Bağcı, Sinan Üzen, Recep Demir, Ferhat Gülbağ. Kanat, Efe Lorenzo Deniz, Volkan Yeşilırmak, Enes İşcan, Özcan Kocaman, Semih Türkmen. Hücum, Tamer Erbaş, Cem Keskin, Emrah Ekmekçi.

HEDEF: FİFA DÜNYA KUPASI

Plaj Futbolu Milli Takımı, Azerbaycan yolculuğu öncesinde Ozan Yılmaz yönetiminde kampa girerek hazırlıklarına tüm hızıyla devam etmişti. Milli Takım formasını giyen Tamer Erbaş, ekibin en güvendiği isimler arasında yer alıyor. Hücum hattında forma terleten Tamer Erbaş, bundan önceki müsabakalarda yaptığı kritik müdahaleler ile sonucu değiştirmeyi başarmış ve oynadığı tüm müsabakalarda takıma büyük katkılar sağlamıştı. Erbaş’ın hedefinde FİFA Dünya Kupası’na katılma da yer alıyor.

Ramazan Marmara’nın haberi