EKONOMİ

Koop-Bakkal ilk İhsaniye Mahallesi’nde açıldı

Tarım Kredi Marketleri ürünlerinin bakkallarda satılması ile ilgili Sakarya pilot iller arasında yer alarak 50 şubesini açmıştı. Koop-Bakkal Projesi ise Karasu’da ilk İhsaniye Mahallesi’nde vatandaşın hizmetine girdi.

-

KOOP-BAKKAL iLK iHSANiYE MAHALLESi'NDE AÇILDI (izle):

...

Sakarya’nın pilot iller arasında yer aldığı Koop-Bakkal Projesi kapsamında 50 şube Sakaryalıların hizmetine girmişti. Tarım Kredi Marketleri ürünlerinin bakkallarda satılması uygulaması kapsamında Karasu’nun ilk Koop-Bakkalı İhsaniye Mahallesi’nde açıldı.

Sakarya Bakkallar ve Bayiiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre ve İhsaniye Mahallesi Muhtarı Oğuz Özden, İhsaniye Mahallesi’nde ilki açılan Koop-Bakkal işletme sahibi Halil Sağır’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Akdardağan, Karasu’da böyle bir yer açılmasından memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

EMRE’YE TEŞEKKÜR

Akdardağan, “Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre’nin bizimle olan irtibatı doğrultusunda Koop-Bakkalı açmış bulunuyoruz. Sakarya’da şu anda 50 noktayla devam ediyoruz. Sakarya, Türkiye’de 6 pilot ilden bir tanesidir. Açıkça söylüyorum birçok bakkalımız bu değişim, dönüşümle birlikte zincir marketlerle rekabet edebilecek seviyeye gelecektir. Burada da arkadaşımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah utandırmasın, bereketli hayırlı işler versin. Başkanımıza da çabalarından dolayı teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

YAYGINLAŞMASINI İSTİYORUZ

Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, “Bir süre önce Ankara’da imzaların atılmasıyla başlayan proje ilçemizde de başladı. İhsaniye Mahallesi’nde ilki açılan Koop-Bakkalın hem mahallemize hem de ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu projenin ilçemizin belirli kesimlerinde etap etap yaygınlaşmasını da istiyoruz” dedi.