SPOR

Karasuspor lidere direnemedi

Bölgesel Amatör Lig’in altıncı haftasında Karasuspor, deplasmanda Nilüfer Belediye FSK ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekip deplasmanda kalesinde 4 gol gördü ve evine eli boş döndü.

Karasuspor, Bölgesel Amatör Lig’in altıncı haftasında deplasmanda Nilüfer Belediyesi İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda Nilüfer Belediye FSK’ya konuk oldu. Karşılaşma yoğun yağmur yağışı altında oynandı. Sarı-kırmızılı ekip dakika 15’te Nilüfer Belediye FSK’nın kaptanı Aykut Akgün’ün ayağından gelen gole de engel olamadı ve ilk yarı 1-0 sona erdi.

İkinci yarıya durumu eşitleme adına çıkan Karasuspor, ağırlaşan saha koşulları altında mücadele etti. İstediği ve aradığı golü bir türlü bulamayan sarı-kırmızılı ekip dakika 70’de Cüneyt Balcık’ın, dakika 73’te Sinan Yıldırım’ın art arda gelen gollerine de engel olamadı ve maçta skor 3-0’a geldi. Oyundan iyice kopan Karasuspor, zorlu hava şartlarına rağmen mücadele etse de dakika 82’de Mahmut Uçaş’ın da golünü kalesinde gördü. Sarı-kırmızılı ekip deplasmanda kalesinde 4 gol görerek üç puana veda etti.

Ramazan Marmara’nın haberi