SİYASET

Milletvekili Aday Adayı Şükür Salih’ten, Karasu’ya ziyaret

Salı günü Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Milletvekili Aday Adayı Şükür Salih, MHP Karasu İlçe Teşkilatını ziyarette bulundu. Salih, “Bizim niyetimiz halis. Çıktığımız yolda devletimize, milletimize ve Ülkücü Camiaya ne kadar katkı sağlayabilirsek kendimizi o kadar şanslı addedeceğiz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Milletvekili Aday Adayı Şükür Salih, Karasu İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulundu. Trabzon Araklı’dan Pamukova’ya geldiklerini ve hayatının her döneminde Ülkü Ocakları ile iç içe olduklarını söyleyen Şükür Salih, 2019 Yerel Seçimlerinde Pamukova’dan Belediye Meclis Üye adayı olduğunu da söyledi.

Şükür Salih, “2023 Genel Seçimleri için sürdürdüğümüz Pamukova İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği’nden ayrıldık. Bizim niyetimiz halis. Çıktığımız yolda devletimize, milletimize ve Ülkücü camiaya ne kadar katkı sağlayabilirsek kendimizi o kadar şanslı addedeceğiz” dedi.

Salih’in aday adaylığından duydukları memnuniyeti dile getiren MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara da, “Biz bu dönemde her Ülkücünün sorumluluk alması gerektiğini düşünüyoruz. Biz nasıl ilçe başkanı olarak bu davaya hizmet ettiğimizi düşünüyorsak siz de aday adayı olarak hizmet etmiş oluyorsunuz. Milletvekili olarak da hizmet etmeyi Mevla nasip etsin inşallah. Ziyaretiniz ile teşkilatımızı onurlandırdınız. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin” sözlerini kullandı.