EĞİTİM

Yedi ülke temsilcisi bir araya geldi

KARGENÇ Başkanı Ersel Aydın, yedi ülke temsilcisi ile telekonferans yoluyla bir araya gelerek üçüncü spor toplantılarını gerçekleştirdi.

-

DU MOTION adlı Erasmus+ spor projesinin üçüncü toplantısını gerçekleştiren Karasu Gençlik Derneği (KARGENÇ) Kulüp Başkanı Ersel Aydın, yedi ülkenin temsilcileri ile telekonferans ile bir araya geldi. Ersel Aydın, “Varşova'da yapılması planlanan toplantı, pandemi koşulları nedeniyle bir kez daha çevrimiçi yapıldı“ dedi.

2021 yılında başlaması planlanan eğitim için materyal hazırladıkalrını ifade eden Aydın, “Belçika, Bulgaristan, İtalya, Polonya, İsveç ve Hırvatistan'dan 40 gönüllü, spor etkinliklerinin organizasyonu ile ilgili detaylar hakkında eğitim alacak“ diye konuştu.

Gönüllülerle çalışmanın daha önem taşıdığını belirten Ersel Aydın, “2022 yılı Nisan ayında Dubrovnik’te planlanan uluslararası gönüllü konferansı için planlana şekilde faaliyetleri yürütüyoruz“ diyerek pandemi dönemi sonrasında yapılması planlanan etkinlik hazırlığında olduklarını belirtti.