Kuzey bölgesinde bir ilke daha imza atılarak Uğurluoğlu Halı Yıkama işletme sahibi Musa Uğurluoğlu tarafından ehalıservisi hizmete açıldı. 41 ulusal firmayla anlaşması olan ehalıservisi, anlaşmalı olduğu tüm markaların yıkama, bakım, onarım ve saçak tamir işlemlerini garantili olarak hizmete sunuyor.  

QR KOD UYGULAMASI

Musa Uğurluoğlu, “Halı yıkama hizmeti veren ve alanında uzman olan üretici firmalar tarafından geliştirilen ehalıservisi; temizlik, bakım, onarım ve saçak tamiri gibi hizmetleri kolay ve hızlı veren servis sistemidir. Firmaların sattığı ürünleri kapıdan alıp kapıya teslim ederek garanti kapsamında yıkıyoruz. Ayrıca Google Play ve App Store üzerinden uygulamamız indirilerek vatandaşlar halısının markasına göre metre kare fiyatına da ulaşabilecek ve oradan hizmet talebi oluşturabilecek” dedi.

REÇETE USULÜ YIKAMA

Uğurluoğlu, “Vatandaşın bizi tercih etmelerindeki en büyük sebep ise garantili halılarda leke çıkma sorunu yaşandığında halıyı değiştirme imkanı bulunması. Vatandaş ciddi fiyatlar verip aldığı halısını hiç riske atmadan bu servis aracılıyla garantili bir şekilde yıkatabilir. Çünkü her halının yıkanma şekli farklıdır. Bizler her halıyı reçetesine uygun şekilde yıkıyoruz. Viskon iplik ile üretilen halıların anlaşmalı servise yıkatılması ürününüzün uzun ömürlü olmasına, sorun yaşamadan kullanmanıza ve garanti kapsamında kalmasını sağlayacaktır. Ayrıca halıları açık havada güneşe maruz bırakarak kurutma yapmıyoruz. İzole bir şekilde makinelerde kurutuyoruz” sözlerini kullandı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi

N V T 7792

Uğurluoğlu Halı Yıkama F0

Uğurluoğlu Halı Yıkama F1

Uğurluoğlu Halı Yıkama F2

UYGULAMA İNDİRME KAREKOD:

Whatsapp Görsel 2024 05 06 Saat 11.46.19 Ae620271

Hizmet web sitesi: www.ehaliservisi.com