Kocaali’nin Alandere Mahallesi’nde hizmet veren Kayalar Çiftliği, yaklaşan Kurban Bayramı’na hazır. Bölgenin en modern ve en geniş kesim tesislerinden birine sahip olan kayalar Çiftliği, bu Kurban Bayramı’nda da çok sayıda müşterisini ağırlayacak. Her bütçeye uygun hisseler sunduklarını belirten işletmeci Tolgay Kaya, Doğu malı besili kurbanlıklarla bölgede en çok tercih edilen işletme olduklarını belirtti.

Sakarya’nın birçok ilçesinde hizmet verdiklerine vurgu yapan Tolgay Kaya, “Özellikle Karasu ve Kocaali bölgesinde 350 kurbanlığımızla bu Kurban Bayramı’nda da müşterilerimizi ağırlamaya hazırız. Bölgenin en büyük kesim tesisine sahibiz. Kurbanlıklarımızın tümü Doğu malıdır. Yaylımını tamamlayan kurbanlıkları çiftliğimizde arpa ve yonca ile besliyoruz. Kurbana iki ay kala bu işi yapanlardan değiliz, biz bölgenin toptancısıyız” dedi.

SON SİSTEM ve HİJYENİK KESİM

Hisse fiyatları hakkında da bilgi vere Kaya, “14 bin liradan başlayan hisse fiyatlarımız 25 bin liraya kadar çıkıyor. Kurbanlıkların toplam fiyatı da 90 binden başlayarak 200 bin liraya kadar devam ediyor. Kesim günü hissedarlarımıza ikramlarda bulunuyoruz. Her bütçeye uygun, her kiloda kurbanlıklarımız mevcut. Profesyonel kesim ekibimiz, son sistem kesimhanede hızlı ve hijyenik bir şekilde kesim sağlıyor. Çünkü işimizi aşk ve sevgiyle yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

KAYALAR ÇİFTLİĞİ:

Adres: Alandere Mahallesi Pınardere Mevkii Kocaali / SAKARYA

Konum: Kayalar Çiftliği konum ve yol tarifi için tıklayın

Telefon: (0 531) 912 62 51  -  (0 541) 883 71 10  -  (0 532) 670 63 04

Instagram: www.instagram.com/kayalar.ciftligi

N V T 8096

N V T 8102

N V T 8081

Kayalar Çiftliği Drone F2

Kayalar Çiftliği Drone F1

N V T 8093

N V T 8104