Arap baharı diyerek Amerika'nın gemisine binip Libya'yı darmadağın edenler, Mısır'ı darmadaģın edenler, Suriye'yi darmadağın edenler, binlerce insanın ölümlerine sebep olan Amerika'ya "Ey Amerika! Bizi baharınla kandırdın, bahar dedin, sana inandım. Binlerce insan, senin yüzünden öldü" diyemedi.

Sahi ne oldu Rabia'ya ve Mursi'ye! Diktatör Sisi, Amerika'da krallar gibi karşılanırken yazık olmadı mı Mısır halkına? Amerikan düşmanı dost Kaddafi'ye yazık olmadı mı?

"Bizi oyuna getirdiniz" diyerek, "Kandırıldık" diyerek günah çıkartırken, hala Iran'ı suçlayarak milleti İran'a düşman ederek hedef saptırıyorsunuz .Amerika'ya bir kez deyin ki: "Ey Amerika! hergün Filistin'de çocuklar öldürülüyor, hapsediliyor, ezanlar yasaklanıyor. Filistin halkının toprakları ışgal ediliyor. İsrail, canı sıkıldıkça Gazze'ye bombalar yağdırıyor"

"Ey İsrail! Siyonist yayılması yapıyorsun, Yahudi yayılması yapıyorsun" diyebildik mi?

Oysa Allah (c.c) kutsal kitabında 'Yahudiler ve Hristiyanlar, siz onların dinine girmedikçe sizi sevmezler' demesine rağmen siz hala Amerika'ya ve beslemesi İsrail'e hesap sormak yerine, görmezden gelerek halkı Iran'a düşman ederek hedef saptırmaya devam ediyorsunuz.

Unutmayın keser döner, sap döner, bir gün bu yalan politikalarınız da biter. Herkesi gözlerine baka baka kandırabilirsiniz ama Allah'ı asla kandıramazsınız.

Herkes yaptıklarının bedelini ama dünyada ama ahirette ödeyecektir. Hesap günü işiniz çok zor...