Dört sezondan bu yana liglere katılmayan Karasu Yalıspor, bu sezen Karasu SK 1933 ismi ile sahalara dönüş yapıyor. Salı akşamı Real Oyun Parkı’nda verilen iftar yemeğinde bir araya gelen ekip inanmış bir görüntü sergiledi. Karasu SK 1933Kulüp Başkanı Yusuf Parlak, “Biz girdiğimiz her alanda iddialı olduk. Elbette Karasu SK 1933 de iddialı bir ekip olacaktır. İyi bir ekip kurduk. Her biriniz kendini ispatlamış ya da potansiyeli olan kardeşlerimizsiniz. İyi bir mücadele ortaya koyacağınızdan ve başarılı olacağınızdan şüphem yok” dedi.

 BAŞARIYI DA BAŞARISIZLIĞI DA BİLİYORUZ

İftar sonrasında oyuncularla konuşan As Başkan Recep Kurt uzun süredir liglere katılmadıklarını ancak başarılı olacaklarına inandıklarını ifade etti. Kurt, Karasu SK 1933’ün köklü bir ekip olduğunu da ifade ederek, “Biz spor kültürü olan, başarıyı da başarısızlığı da bilen bir yönetim kadromuz var. Lig başladığında ne demek istediğimizin daha iyi anlaşılacağını düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

 GENEL KAPTAN OLARAK GÖREV YAPACAK

Karasu SK 1933’ün kadrosunun büyük kısmı Karasuspor Altyapısı’ndaki isimlerden oluşuyor. Takımda ayrıca Kocaali’den Ensar Kahraman, Kocaali Sahilspor’dan Enes Yıldırım, Aziziyespor’dan Samet Yavuzyiğit, Kaynarcaspor’dan Fatih Yılmaz yer alıyor. Geçtiğimiz sezon Darıçayırıspor forması giyen Mustafa Cankulak ise genel kaptan olarak görev yapacak.

Karasu Sk 1933 Geliyor F2

Karasu Sk 1933 Geliyor F1

Karasu Sk 1933 Geliyor F3

Karasu Sk 1933 Geliyor F4

Karasu Sk 1933 Geliyor F6

Karasu Sk 1933 Geliyor F7

Karasu Sk 1933 Geliyor F5