31 Mart yerel seçimlerine Saadet Partisi’nden Karasu Belediye Başkan Adayı olan Oğuzhan Coşkun, Pazar günü sona eren yerel seçim değerlenmesi için basın açıklaması yayınladı. Coşkun, “Öncelikli olarak seçim sonuçlarının Karasu halkımıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diyerek açıklamasını şu sözlerle devam ettirdi:  

HİZMET YARIŞI

“Seçim çalışmalarımız boyunca bizi yalnız bırakmayan teşkilat mensuplarımıza, kadın komisyonlarımıza, değerli gençlik kollarımıza ve meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Seçim çalışmasında kıt kanaat maddi imkanlara rağmen diğer teşkilatlardan geri kalmayacak üstün bir çaba ile bu seçimi geçirmiş oluyoruz. Bu seçim kazanan veya kaybeden değil; Karasu’ya ve Karasuluya hizmet etme yarışı idi. Halkımız bu yarışta Pazar günü bir tercihte bulundu. Kazanan Başkanımız İshak Sarı'yı tebrik ediyoruz.

TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Karasu halkının dertlerinin, problemlerinin takipçisi olacağımızı ifade ediyoruz. Neticede Karasu'ya daha faydalı olmak için, yapılan yanlışları düzeltmek, eksikliklerini tamamlamak ve Karasu’yu geliştirmek adına bir destek verildi. Kazanan başkanımız partizanca tutum sergilenmeden, bugüne kadar yapılan yanlışları düzeltmeyi, kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan, adaletten, şeffaflıktan, dürüstlükten, çalmadan ve çaldırmadan hizmetlerini gerçekleştirir. Daha kucaklayıcı toplumun tamamına eşit adil bir şekilde hizmet sunabilmeyi rabbim nasip eder inşallah.

HELALLİK İSTİYORUZ

Biz bu seçimin en çok kazananlarından birinin bizim olduğumuza inanıyorum. Bunun nedeni ise kimseye oy olarak bakmadık, seçim sürecinde nasıl oyu artırabilirim değil nasıl insanlarımızı aydınlatabiliriz düşüncesiyle çalışma yaptık. Kimseyi ötekileştirmeden, kimseye itici bir üslup kullanmadan çalışmamızı yürütmeye gayret ettik. Bu süre zarfında kimseyi kırmamaya gayret ettik. Bilmeyerek de olsa eğer seçmenlerimizin gönlünü kırdıysak biz onlardan helallik istiyoruz ve özür diliyoruz.

HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Kalp kırmanın ne Karasu’ya faydası olacaktır nede birbirimize faydası olacaktır. Karasu halkına teşekkür ediyoruz. Onlar bizi gittiğimiz kahvelerde, esnaf ziyaretlerimizde, ev ziyaretlerimizde, sokakta, meydanlarda hoş karşıladılar. Ben özellikle bütün partililerin bize karşı teveccühlerinden dolayı sevgilerinden ötürü teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Allah Karasu’ya en hayırlı hizmetleri yapmayı nasip etsin. Seçimin ilçemize, vatandaşımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum. Seçilen başkanımızı ve meclis üyesi arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.”