Perşembe günü Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy ve beraberindeki heyet, yeniden Başkan seçilen İshak Sarı’yı makamında ziyaret etti. Aksoy, ziyaretinde Sarı’ya hem hayırlı olsun temennisinde bulundu hem de vatandaşa verilen sözlerin takipçisi olacaklarının altını çizdi.

Başkan Murat Ali Aksoy, “Halkımız 31 Mart yerel seçimlerinde sandığa giderek bir tercihte bulundu ve yeniden İshak Sarı ile yola devam kararı aldı. Böylelikle halkımız Sarı ve ekibine yönetim, bize de muhalefet yetkisi verdi. Bizler ilçemizin menfaati doğrultusunda en doğru şekilde bize verilen yetkiyi kullanacağız. Yönetiminde kendilerine verilen yetkiyi en düzgün ve adaletli şekilde kullanmasını temenni ediyoruz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki vatandaşa verilen sözlerin de yakından takipçisi olacağız” vurgusu yaptı.

Aksoy, ziyarette “Karasu’nun önemli coğrafi sorunlarından biri olan kıyı erozyonu konusunda beklenti ve önerilerimizi paylaştık. Ayrıca Karasu gençlerini ilgilendiren bir önemli sorunun da kötü alışkanlıklar olduğunu bunun da aile yapısına kadar vereceği zararları yine çözüm önerilerimizle dile getirdik. Belediye bünyesinde işten çıkartılmalarla ilgili halkın ve personelin kafasında oluşan soru işaretlerin de giderilmesi gerekliliğini vurguladık” ifadelerini kullandı.