Muhsin Turhan'ın "Sıcak günler!" başlıklı köşe yazısı

Orta Doğu’da sürekli sıcak günler yaşıyoruz!

İran atıyor, İsrail atıyor. Büyük savaşa doğru gidiyoruz! Bu oyun değil. Yahudilerin Armegadon, Müslümanların, Yahudilerin taşın arkasına saklansa taşın dile geleceği günleri bekliyoruz.

İsrail, İngilizlerin Filistin'i işgali ile doğdu. Amerika'nın büyütüp palazladığı satılmış Arap rejimlerinin parası ile beslenen bir devlettir.

İsrail 75 yıldır Filistin'i adım adım işgal ederek en son Gazze'de küçük bir yerde yaşayan deniz kenarı olan Gazze'ye de göz dikmiştir.

Bunun bilincinde olan Müslümanlar, İran'ın verdiği askeri ve silah desteği ile var oluş savaşı vermektedir. Yaklaşık yedi aya giren savaş, satılmış medya ve kalemşörlerince 15 günde bitecekti. Biz de bu savaşın bitmeyeceğini yıllarca süreceğini söylemiştik!

Maalesef öyle günler yaşıyoruz ki Müslümanın sözüne inanmayanlar (!) Siyonist medya ve onun haber kanallarının (!) BBC, CNN, Bloomberg, NTV, Royters gibi haber kanallarının ve onun kalemşörlüğünü yapan satılmış yorumculara inanmaktadırlar.

Çarşamba günü mecliste İsrail ve onun emrinde olan medya ve kalemşörlerini yerin dibine sokan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, bu cesur konuşmasından dolayı tebrik ediyorum.

Gerçekten katil İsrail'i onun destekçisi ABD ve birleşmiş milletlerinin iki yüzlü tutumunu bir kez daha gündeme soktu!

Anlattı anlatmasına da ne kadar insan bunu anladı?

İnsanlar; dünya halkları Amerika ve İsrail'e karşı ülkelerinde protestolar yaparken bizim halkımızda müthiş bir İran düşmanlığı almış başını gidiyor.

Ey Müslümanlar! Yüce Allah kutsal kitabında şöyle buyurur! “Size dinden çıkan müşrik ve fasıklarin haberlerine inanmayın” (Hucurat sur 6.da) diyen Rabbimizin uyarısını unutmayın!

Amerikalı şehit Malkom X'in de dediği gibi "Dikkat edin medya size siyahı beyaz, beyazı da siyah gösterir" uyarısına dikkat edelim.

Değerli okurlar, bizler Müslümanız! Bütün tavırlarımızı Rabbimizin bak dediği yerden alırız.

Müslümanı dost edinir (!) Yahudileri, Hristiyanları asla dost edinmeyiz! Çünkü Yüce Rabbimiz Bakara sur 120 ayette “Siz onların dinine girmedikçe Yahudiler ve Hristiyanlar sizi sevmezler” diyerek bizleri uyarmıştır!

Ey Müslümanlar unutmayın!

Söz konusu İran ya da Gazze değil, Orta Doğu’nun dizayn edilmesi ve arzu mevdudur.

Eğer buna karşı durmazsak, bir gün sıra bizim ülkemize gelecektir! Bugün nerde duracağımızı kimle birlikte olacağımızı bilemezsek yarın sıra bize gelecektir!

Uyanık olun, uyanık kalın!