Üzülmek müslüman halkların kaderi mi?

Rabbim, o kadar acılara içsellestik ki... İran, Irak, Afganistan, Lübnan, Bosna, Gazze, Filistin, Suriye, Bahreyn, Yemen, Mısır, Nijerya ve ülkemizde pkk savaşı ile yandı hep canlarımız.

Bu savaşları çıkartan ve Müslümanların kanları ile beslenen, silah satarak kendi halklarinı mutlu eden Amerka'dan, İsrail'den ve onların askeri gücü olan NATO'dan, ekonomik destek vererek onları ayakta tutan Suudi ve işbirlikçilerinden tez zamanda tüm mazlumların intikamını al.

Ey Rabbimiz, gülmeye hasret kaldık, acılardan yorulduk. Sen bizlerin ve tüm ümmetin yüzünü güldür. Ülkemizde ve tüm İslam ülkelerinde savaşlar, açlıklar, hastalıklar insanları perişan ederken kimileri ülkelerini, ölümü göze alarak Libya'dan, Suriye'den, Irak'tan küçücük botlarda ölüme yolculuk yapıp denizlerde boğulurken, bizler de sadece seyredip "ah" çekmekten başka bir şey gelmiyor elimizden.

Maalesef ülkelerinden kaçıp ülkemize sığınan emanetlerinede sahip çıkamıyoruz. Öyle akla hayale bile gelmeyecek hiç bir zaman hafızalarımızdan çıkmayacak ahlaksızlıklarıda gördükçe utanıyoruz ve sadece beddua ediyoruz tüm emperyalistlere ve sebep olanlara...

Sen intikam alıcısın, mazlumların koruyucususun, sebep olanlardan intikamlarını al ve onları kahhar adınla kahru perişan eyle Ya Rab!