ASAYİŞ

65 yaşındaki adam, evinde ölü olarak bulundu

Sakarya’nın Karasu ilçesinde tek başına yaşayan 65 yaşındaki Mustafa Sekban, evinde ölü olarak bulundu. Emekli olduğu ve bir eğlence mekanını işlettiği öğrenilen Sekban’ın ölüm sebebi bilinmiyor.

-

EVİNDE CANSIZ HALDE BULUNDU (izle):

Video yükleniyor

...

Olay, Karasu Yalı Mahallesi 219.Sokak üzerinde bulunan üç katlı bir binada meydana geldi. Emekli olduğu ve bir eğlence mekanı işlettiği öğrenilen Mustafa Sekban (65) evinde cansız halde bulundu. Sekban’ın iş ortağı, kendisinden uzun süre haber alamayınca evine gitti.

Arabasını kapının önünde gören iş ortağı, Mustafa Sekban’ın kapıyı açmaması üzerine durumu 112 acil hattına bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye, binanın orta katında bulunan daireye balkondan girdi.

Eve giren itfaiye ekipleri, talihsiz adamı banyoda hareketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrol sonucu Mustafa Sekban’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Sekban’ın evine gelen iş arkadaşları, acı haberi alınca sinir krizleri geçirdi.

Savcının incelemesinin ardından Sekban’ın cenazesi Karasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Mustafa Sekban’ın kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için cenazesinin adli tıp kurumuna gönderildiği öğrenildi.