Haftanın en aşkları

Karasu Anadolu Lisesi Müdürü Ali İhsan Kılınç, geçtiğimiz günlerde eşi Serap Kılınç ile birlikte bir mekanda geceyi süsleyen ışıl ışıl kalplerin altında objektiflere yakalandı. Yıllardır hiç eksilmeyen aksine gün geçtikçe daha da artan aşklarını sosyal medya paylaşımıyla sevenlerine bir kez daha duyurdu. Ali İhsan Kılınç’ın sayısız beğeni ve takdir toplayan paylaşımındaki ses sanatçısı Aslı Güngör’ün şarkısından not düşmesi de gözlerden kaçmadı;

Kalp kalbe karşı derler

 

------------------------------------------------------------

 

 

Haftanın en kuğu gelini

Karasu’da sevilen fotoğrafçılardan biri olan Yusuf Sarı’nın eşi Müberra Sarı, yakın zamanda gerçekleşen düğün merasiminden bir fotoğraf karesiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Çiçeği burnunda taze gelin Müberra Sarı'nın balık model, bembeyaz ve uzun duvağıyla kuğu gibi görüntüsü gözleri kamaştırdı. Taze gelin Müberra Sarı’nın, Sarı ailesine yakışır asil duruşu ise kendisine hayran bıraktırdı. Bizce anlaşılıyor ki, Sarı’nın güzelliği ve gelinliği bir süre daha konuşulacağa benziyor. Bu arada merak edenler için unutmadan geçmeyelim. Güzeller güzeli Müberra Sarı, fotoğrafının altına Ed Sheeeren’in Perfect adlı şarkısından dizeler iliştirdi:

I'm dancing in the dark

with you between my arms

Barefoot on the grass

listening to our favorite song

When you said you looked a mess

I whispered underneath my breath

But you hard it:

Darling, you look perfect tonight.

 

------------------------------------------------------------

 

 

Haftanın en minnak doğum günü

Sosyal medyada dönen bir söylem vardır ya hani, ‘doğum günüsü, kahve keyfisi, minnoş bebeğisi vs. vs..’ Arkadaş bu “si”, neyin nesi, nereden çıkartıyorsunuz bunu yahu! Türkçe’yi bu kadar da katletmeyin, her şeyin sonuna si getirmeyin. O yüzden üzgünüm ama ‘haftanın en minnak doğum günüsü’ demeyeceğim (!). Neyse, sinirime giden durumu da not düştüğüme göre asıl mevzuya geçebiliriz: Dilek Pekküçük. Soyadı gibi sürprizleri de küçük ama aşkı büyük. Pekküçük, geçtiğimiz günlerde bir mekanda eşi Süleyman Pekküçük’e küçük bir doğum günü sürprizi yaptı. Pekküçük çiftinin bu günden geriye gözlerinden okunan büyük aşklarının naçizane kanıtı bu fotoğraf karesi kaldı. Karasu Haberleri ailesi olarak Süleyman Pekküçük’ün doğum gününü kutluyor, genç çifte nice güzel yıllar diliyoruz. Şimdi 'haftanın en minnak doğum günü' diyebiliriz.

 

------------------------------------------------------------

 

 

Haftanın en sevimli fındık kurdu

Karasu’da fındık sezonu bilindiği üzere bir iki hafta önce başladı. Eee bu da demek oluyor ki, fındık hasadının ardından geleneksel hale gelen ‘patoza vurulan fındıkların arasında gülen bebek’ fotoğrafları sosyal medyada kapışıyor. İlk paylaşım diyemesek de gözümüze ilişen minnoş Zümra’ya değinmemek olmazdı. Şevval ve Hüseyin Keleşoğlu’nun minik kızları Zümra Keleşoğlu’nun fındıkların arasından gülüşlerini çıkardığı pozları sosyal medyada beğenileri topladı. Tatlı mı tatlı Zümra Keleşoğlu için 'Haftanın en sevimli fındık kurdu' diyebiliriz. Endişelenmeyin ama, Zümra fındığa zarar veren kurtlardan değil.

 

------------------------------------------------------------

 

 

Haftanın en nefesleri

Bir anne için, evlat kelimesi çok şey anlatıyordur, değil mi? Nefes almayı, güneşi, umudu, hayatı, acıyı, mutluluğu, sevinci ve aklınıza gelebilecek hayata dair her şeyi… Elbette ki bu duyguyu yaşayan bilir. Neyse konumuza geçelim: MHP Karasu İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Demet Tiryaki, geçtiğimiz günlerde kızları Sare ve Sure’yi, ‘Belki de denize yakınlığın son günlerini kaçırmayalım’ düşüncesiyle plaja götürdü. Anne Tiryaki, kızlarıyla geçen dakikalarını sosyal medya hesabında paylaşmayı da ihmal etmedi. Küçük Sare ve Sure’nin yüzüne yansıyan ıslak serin rüzgar görüntüsü ise fotoğrafa adeta renk kattı. Tiryaki, kızlarıyla birlikte temiz denizin havasını solurken, takipçileri için de şu notu düşürdü:

Denizin, gökyüzünün, kainatıdır evlat. Aldığım nefes, verdiğim nefes…

 

DİĞER HAFTANIN EN'LERİ GÖRMEK İÇİN buraya TIKLAYIN