31 Mart’ta yapılan yerel seçim sonrası Cumhuriyet Halk Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Uğur Büyük, açıklamada bulundu. Büyük, Karasu’da aldıkları sonuçtan buruk olduklarının altını çizerken, ülke genelinde ise aldıkları belediyeler ile gururlandıklarını söyledi.

TAKDİR HALKIN

Büyük, “Seçim dönemini geride bıraktık. Seçilen mevcut Belediye Başkanını tebrik ediyorum. Bu sonuç halkımızın takdiridir ve saygı duyacağız. Kampanya dönemimizde bizlerle bu yolda yürüyen, emek harcayan parti yöneticilerimize, meclis üyesi adaylarımıza, parti üyelerimize, gençlik ve kadın kollarımıza teşekkür ediyorum. Bizlere sandıkta oy veren binlerce vatandaşımıza bu genç kardeşinizi yalnız bırakmayan herkese de ayrıca teşekkür ediyorum. Karasu Belediyesi meclis üyesi seçilen kıymetli kardeşlerime başarılar diliyorum” dedi.

İÇ DEĞERLENDİRME YAPACAĞIZ

“Kendi adıma Karasu’da almış olduğumuz seçim sonuçlarından memnun değilim” diyen Büyük, “Mutlaka bir iç değerlendirme yapacağım. Ülke geneline döndüğümüzde ise partimizin birinci parti çıkması, çok sayıda belediye kazanmış olması tek tesellimiz. Halkçı belediyeciliği her yerde gösterme fırsatımız oldu bu konuda mutluyum. Sakarya’da uzun yıllar sonra bir belediye kazanmış olmamızda bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Sapanca örgütünü ve Arda kardeşimi ayrıca tebrik ediyorum. Herkese selamlarımı ve saygılarımı iletiyorum” ifadelerini kullandı.