Yerel seçim takviminin yaklaşmasıyla heyecan artıyor. Adaylar seçime sayılı günler kala hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Azize Çeroğlu Karasu’ya geldi. Salı akşamı iftardan sonra Darıçayırı ve Paralı mahallelerine gelen Çeroğlu’na, CHP Karasu Belediye Başkan Adayı Uğur Büyük, CHP İlçe Başkanı Semih Karakaş, belediye meclis üyesi adayları, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleri karşılayarak eşlik etti.

CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Azize Çeroğlu ve Karasu Belediye Başkan Adayı Uğur Büyük, CHP heyeti ile birlikte Darıçayırı ve Paralı’daki kahvehaneleri gezerek vatandaşları dinledi, soruları cevapladı. Kırsal mahalle buluşmasında Cumhuriyet Halk Partililer, meşaleler ve süslemelerle karşılandı. Her iki mahalledeki sıcak karşılamaların yanında Paralı Mahallesi’ndeki tulumlu karşılama ise herkesi coşturdu.

DEĞİŞİM RÜZGARLARI

Çeroğlu, “Değişim rüzgarları Karasu’nun her mahallesine ulaşıyor. Bu ekip kentin geleceği için kararlı bir adım atmak üzere sahaya indi. Şehrimizin her mahallesinin, sokağının ihtiyaçlarını belirlemek ve çözümler üretmek için çalışıyoruz. Güzel, refah bir Karasu için adımlar atıyoruz. CHP Karasu İlçe Teşkilatı’nın sahadaki aktif çalışması, değişimin gücünü ve halkla olan bağlarını gösteriyor. Halkın temsilcisi olmak için kararlılıkla yola devam ediyoruz. Bu saha çalışmaları, mahallelerdeki halkın yaşamlarını iyileştirmek için atılan adımlardır. Genç belediye başkan adayımız Uğur Büyük ile birlikte Karasu için umut dolu bir akşam geçirdik. Birlikte, şehrimizi daha yaşanabilir ve daha güzel bir yer haline getirmek için çalışıyoruz. Güveninize layık olmak için buradayız" diye konuştu. Uğur Büyük de, “Projelerimizi ve gelecek güzel günlerin heyecanını paylaştığımız hemşerilerimize teveccühleri için, ikramları için canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi. 

CHP Karasu Basın Servisi