Saadet Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Kerim Ali Aksoy, Karasu’daki Oda Başkanlarını ziyaret etti. İlk olarak Karasu Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Aksoy, daha sonra Karasu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanını, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını ve Karasu Ziraat Odası Başkanlığını ziyarette bulundu. Aksoy, ziyaretlerinde oda başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine ve vatandaşlara birlik beraberlik çağrısında bulundu. Aksoy ziyaretleri esnasında yapmış olduğu açıklamada, yapacaklarını 12 maddeyi de özetledi.

 

Şeffaf olacağız

 

12 maddelik temel prensiplerinden söz eden Aksoy, “Birinci maddemiz planlı ve programlı çalışacağız, işi ehline vereceğiz, yolsuzluk ve israfa geçit vermeyeceğiz, bize emanet edilen belediye kaynaklarına ve mülküne, yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız, kapımız her zaman ve herkese açık olacak, hizmette ve atamada partizanlık ve ayrımcılık yapmayacağız, her hizmette halkın kültür değerlerini göz önüne alarak hareket edeceğiz, hizmetlerimizde her işi hızlı, doğru ve estetik biçimde yapacağız, hesap verilebilir ve şeffaf olacağız, herkesin derdi ile dertleneceğiz, halkımızla bütünleşeceğiz, imar uygulamalarında hiç kimseye haksız rant sağlamayacağız, her konuda adil olacağız. Kendimiz için istediğimizi halkımız için isteyeceğiz. Kendimiz için istemediğimizi halkımız için de istemeyeceğiz” diye konuştu.

 

Birlik olacağız

 

Açıklamalarına devam eden Aday Aksoy, “Karasu’yu biz ne dersek o olur anlayışından uzak, herkesin fikrine önem veren, Karasu ve Karasu halkı için fayda sağlayacak her fikre değer veren bir anlayışla belediyeyi yöneteceğiz. Karasu için, Karasu halkıyla her adımda birlikte hareket edeceğiz ve Karasu tarihinin en kapsayıcı ve katılımcı yönetimini sergileyeceğiz. Yönetimin başında bir kişi olabilir fakat yönetim anlayışımız bir kişinin fikirlerinden ibaret olmayacaktır. Bizim ceketlerimiz cepsiz, geçmişimiz lekesiz. Bizim halkından hiç bir şey saklamak zorunda olmayanların giyeceği cepsiz ceketlerimiz ve halkın karşısına çıkarken lekesiz bir geçmişimiz var” diyerek açıklamasını sonlandırdı.