Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Dursun, Şube Müdürü Ahmedlatif Şahin ve Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Murat Çelik, yapımı tamamlanan ve 2017-2018 eğitim öğretim yılına yetiştirilerek eğitime sunulan Yalı Ortaokulu’nun yeni binasını ziyaret etti. Yalı Ortaokulu Müdürü Alper Doğan, Dursun, Şahin ve Çelik ile beraberindeki bazı okul müdürlerine yeni binayı gezdirdi ve bilgi verdi.

 

 

Okul eğitimcileri ve idarecileriyle bir araya gelen Halil Dursun, yeni okul binasının hayırlı olmasını dileyerek öğretmenlere başarılar diledi. “Belediye Başkanımız ve başkan yardımcılarımıza, bu okul binasının yapımı süresince verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” diyen Dursun, şu ifadeleri kullandı: “Derslik başına 20 öğrencimizin olduğu yeni okul binamız, 2017-2018 eğitim öğretim yılına yetişti ve eğitime başladı. Özel okul standartlarında olan okulumuzda daha iyi bir eğitim verilecek. Bazı eksiklerimiz var. Akıllı tahtalar için çalışmalarımız sürüyor. Yakın zamanda okul bahçesinde ağaçlandırma çalışmaları da yapılacak. Böyle güzel bir binada başarı, siz değerli eğitimcilerimizin de çalışmalarıyla gelecektir. Bizler de her zaman sizlere yardımcı olacağız”

 

Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Murat Çelik ise, “Yeni teknolojik çağında yetiştireceğiniz öğrenciler, bu vatan sevgisini ve bu coğrafyadaki zorlukları iyi şekilde bilen nesiller olacaktır. Bu nesiller, siz değerli eğitimcilerin elinden yetişecektir. Hepinize başarılar diliyorum. Biz ve veliler de sizlerin yanında olacağız” dedi. Eğitimcilerle yapılan toplantıda TEOG sisteminin değişmesi sürecini de değerlendiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Dursun, “Geliştirilmekte olan müfredat programları, 21.yüzyılın nesillerini yetiştirecek özelliğe sahip. TEOG süreci de buna bağlı olarak değişti. Akademik başarıyı arttırmak adına sürekli çalışmalar yapardık. Yeni müfredat sistemiyle birlikte yenilenen sınav sitemi de daha verimli ve kaliteli nesiller yetiştirecektir” şeklinde konuştu. Dursun, eğitimcilere kalem hediye etti ve kendilerinin dilek ve şikayetlerine kulak verdi. 

 

HABERE AİT VİDEO AŞAĞIDA: