23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Karasu Özel Zeliha Anaokulu’nda özenle hazırlanan program ile kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmasını Okul Müdürü Halit Er yaptı.

ÇOCUKLARA ARMAĞAN

Müdür Er, “Çocuklara armağan edilen tek evrensel bayram olma özelliği taşıyan 23 Nisan, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’nin onlara güveninin göstergesidir. Sevgili çocuklar, kahraman milletimizin evlatları olarak, sizler ülkemizin yarınlarısınız. Geleceğimizi temsil eden değerli çocuklarımız, geçmişten aldığınız güçle milletimizin yarınlarını şekillendireceksiniz” dedi. Er, ayrıca bu etkinliği hazırlayan okul öğretmenlerine ve kendilerine bu imkanları sağlayan okul kurucusu Selman Özbay’a teşekkür ederken gösterilerini gerçekleştiren öğrencileri de tebrik etti.

GÖSTERİLER GÖZ DOLDURDU

Er’in konuşmasının ardından öğrenciler gösterilerini gerçekleştirdi. Parlayan yıldızlar sınıfı “Ay bahçenize” gösterisini sergiledi. Neşeli çocuklar sınıfının öğrencileri ise “Çayır çimen geze geze”, minik eller sınıfı “Hep seninleyiz Türkiye”, deniz incileri sınıfı ise “Yollarda bulurum seni” gösterilerini izleyenlerin beğenisine sundu. Deniz incileri sınıfından Tuğba Ahsen İnan ve Alparslan Çolak “23 Nisan” şiirlerini heyecan içerisinde okudu. Minik eller sınıfının hep birlikte “23 Nisan” şiirini seslendirmesinin ardından program sona erdi.

Güler Çınasoğlu’nun haberi

N V T 7326

N V T 7274

N V T 7279

N V T 7282

N V T 7289

N V T 7291

N V T 7294

N V T 7299

N V T 7303

N V T 7313

N V T 7316

N V T 7321

N V T 7325