Karasu Özel Zeliha Anaokulu öğrencileri, kardeş okul ilan ettikleri Karapınar İlkokulu’nun anasınıfını ziyaret etti ve öğrencilere oyuncak ile hikaye kitabı hediye etti. Bu sürpriz ziyaret karşısında mutluluklarını gizleyemeyen minik öğrenciler, Özel Zeliha Anaokulu öğrencileri ile görülmeye değer bir birliktelik örneği ortaya koydu. Şirinler Sınıfı Öğretmeni Sibel İnce ve minik öğrencilere, ziyaret sırasında Özel Zeliha Anaokulu Kurucu Temsilcisi Recep Yavuzyiğitoğlu ve Okul Müdür Vekili ve Çocuk Gelişimi Öğretmeni Asuman İskender de minik öğrencilere eşlik etti.

 

 

FOTOĞRAFLARI orijinal boyutta görmek için buraya tıklayın.

 

Şirinler Sınıfı Öğretmeni Sibel İnce, “Paylaşım projemiz kapsamında Karapınar İlkokulu’nun anasınıfını kardeş okul ilan ettik. Ziyarette öğrencilerimiz, kardeş okul öğrencilerine oyuncak hediye etti ve hikaye kitapları verdi. Amacımız paylaşmayı, kaynaşmayı ve yaşıtları arasında yardımlaşmayı uygulamalı olarak öğretmekti. Öğrencilerimizin sosyal sorumluluk sahibi olması için başka kardeş okullara da Özel Zeliha Anaokulu olarak ziyaretlerimiz olacak” dedi.

 

Ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Karapınar İlkokulu Müdürü Özcan Erşin, “Böyle güzel bir ziyaretle öğrencilerimiz tanıştı, kaynaştı ve güzel bir paylaşım örneği sergiledi. Hassasiyetlerinden dolayı Özel Zeliha Anaokulu yetkililerine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Karapınar İlkokulu’nın anasınıfı öğretmeni Aysun Akçay ise, “Zeliha Anaokulu yetkililerine, sınıf öğretmenleri Sibel İnce’ye ve değerli öğrencilerine bu güzel etkinlik için teşekkür ediyoruz. Her iki okul öğrencileri de unutulmaz bir gün yaşadı. Bizler de onları en iyi şekilde ağırlamaktan mutluluk duyduk” dedi.