Dijital çağa ayak uydurarak bugün Karasu’nun en kapsamlı internet haber medyası olan Karasu Haberleri, iki yaşına girdi. İlk haberini 7 Nisan 2017 tarihinde girerek yayın hayatına “Merhaba” diyen www.KarasuHaberleri.com siz değerli takipçileri ile bugün Karasu’nun en kapsamlı internet medyası haline geldi. İki yılda toplam 1.541 haberi yayına koyarak, günde ortalama 2,11 haber sayısı ile siz değerli takipçilerimizin karşısına çıktık. Neredeyse günde iki kez sitemizi ziyaret ederek, bizlere onur veren rakamlara ulaşmamıza sebep olduğunuz için teşekkürler.

 

Günde ortalama 19.000 ziyaret ile sizlere en iyi hizmeti vermeye çalıştık. “Hızlı Habercilik Değil, Doğru Habercilik” ilkesiyle yayın hayatına devam eden Karasu Haberleri olarak, boynumuzda makinamız, sırtımızda çantamız gece – gündüz, yaz – kış demeden her habere gittik ve fotoğraflarıyla zaman zaman da videolarıyla habere ulaşmanızı sağladık. Bir meslek veya para kazanma şekli değil, bir yaşam tarzı olarak gördüğümüz haberciliği, Karasu’nun menfaatleri ve yararı doğrultusuna kullanmaya özen gösterdik. Elbette herkesi mutlu edemeyiz. Ama Karasu’nun menfaatleri için kimseyi mutlu etme derdine de düşmedik. Kimi zaman “Ne oldu, yazamadınız mı? Korktunuz mu? O Haberi kaldır” kimi söylem ve tehditler alsak da kulak tıkadık ve kişi menfaatine göre değil, Karasu halkının menfaatine göre hareket ettik. Böyle de devam edeceğiz.

 

Yayın hayatına Karasu’nun ilk internet sitesi ve haber kanalı www.KarasuRehberi.com ile 2005 yılında başlayan basın hayatımız, 14 yıl boyunca aralıksız olarak Karasu’nun değişik gazetelerinde devam etti. Karasu Medya’nın hayata geçmesinde öncülük ettik. Bugün ise Karasu Haberleri olarak emin adımlarla haberciliğin en güzel örneğini vermeye çalışarak da Karasu halkının ve Karasu dışında yaşayan Karasu sevdalılarının hizmetinde olmaktan her zaman gurur duyacağız. Basın hayatına girmemize sebep olan, habercilik yaşam tarzımızda bizlere bir harf de olsa katan, maddi ve manevi destek veren, kahrımızı çeken, emeklerini ve zamanını esirgemeyen, bizleri seven ve sevmeyen herkese teşekkür ederiz. Teşekkürler Karasu, teşekkürler Karasu sevdalıları…

 

Nevtan Angün