İYİ Parti Karasu Belediye Başkan Adayı Hasan Sarıoğlu, Limandere Mahallesi’nde vatandaşa seslendi. Büyük bir coşku ve ilgi ile karşılandıklarını belirten Sarıoğlu, mahalle sakinlerine teşekkür etti. “Limandere’nin bize gösterdiği ilginin karşılığını vereceğiz. Mahallenizde sırf siyasi görüşü yüzünden doğalgazı bağlanmayan, yolları yapılmayan aileler var. Siyasi ayrıma son vereceğiz, herkese eşit hizmet götüreceğiz. Biz, seçildikten sonra rozet takan mevcut belediye gibi olmayacağız" dedi.

Karasu’nun iki kutuplu siyasetin ortasında bırakıldığını söyleyen Hasan Sarıoğlu, “Bir tarafta 46 milyonu kullananlar ve arsa satanlar var. Farklı oluşumla sahaya indiler. Perde arkasından bu ekibi yönetiyorlar. 10 yıl, Karasu’yu onlar yönetmişti. Aynı yönetimin muadili, isimleri farklı yapacakları etki aynı. Diğer tarafta da 46 milyonun hesabını soramayanlar ve son beş yılda daha fazla arsa satanlar var. Halktan kopuk, kendisinden olanlara yakın. Karasu, bu iki kutup arasında sıkıştırıldı, suni bir algı oluşturuldu. Bu kutuplaşmış siyaseti yıkacağız” diye konuştu.

Başkan Adayı Sarıoğlu, “Karasu halkı, İYİ belediyeciliği hak ediyor. Karasu halkı, her mahallede, ayrım yapmaksızın hizmeti ve ilgiyi hak ediyor. Her mahallede görüyoruz ki bıkkınlığın çaresini bizde arıyorlar. Bizim Karasu halkından başka kimseye verilmiş sözümüz yok. Karasu’ya en İYİ hizmet de bizim boynumuzun borcudur” diyerek sözlerini tamamladı.

N V T 5130

N V T 5175

N V T 5194

N V T 5157

N V T 5145