Salı günü Karasu’da yayın yapan basın kurumlarına bir dizi ziyaret düzenleyen Karasu Kaymakamı Aziz Mercan, KarasuHaberleri.com İnternet Medyası’nı da ziyaret etti. Öz Karasu Gazetesi ve KarasuHaberleri.com imtiyaz sahibi Cihan Emre ile KarasuHaberleri.com İmtiyaz Sahibi Nevtan Angün tarafından karşılanan Mercan, Karasu’nun gündemi hakkında fikir alışverişinde bulundu.

 

Karasu’da sorunların ve ilçe için planlanan yatırımların basın kurumları ve Karasu halkı ile istişare içerisinde yapılmasının, Karasu’nun geleceği açısından faydalı bir adım olacağını söyleyen Kaymakam Aziz Mercan, “Karasu’daki basın kurumlarının yayınlarını düzenli olarak takip ediyoruz. İlçemiz için faydalı ve etkili bir yayın çizgisi içerisinde olduğunuzun farkındayız. Karasu için olumlu adımlar atan herkesin yanındayız. Ulusal basından farklı olarak zor bir kulvarda yerel yayın yapan siz basın mensuplarının işinin kolay olmadığını da biliyoruz. Bizler her zaman sizlerin destekçisiyiz” ifadelerini kullandı.

 

Mercan, Öz Karasu Gazetesi ve KarasuHaberleri.com İnternet Medyası’nı da inceledikten sonra, imtiyaz sahiplerinden ayrıntılı bilgi aldı. KarasuHaberleri.com’un geniş kapsamlı ve ilkeli yayıncılık çizgisini de beğendiğini dile getiren Mercan, iki kurum temsilcilerine yayın hayatlarında başarılar dileyerek ziyaretlerine devam etti.