Cumhuriyet Halk Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Uğur Büyük, gittikleri uzak ve merkez mahallelerde, ev ziyaretlerinde, gençlik buluşmalarında esnafın, gençlerin, kadınların, engelli vatandaşların ve tüm seçmenin sık sık nabzını tuttuklarını söyledi.

Uğur Büyük açıklamasında; “Gerçekten pozitif bir seçim kampanyası yürütüyoruz. İletişim sıkıntısı çekmiyoruz. Telefonunu açmadığım ya da dönmediğim kimse yoktur. Önceliğimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına karşılık verecek projeler üretmek ve bunları hayata geçirmek. Yapacağımız her hizmette bunu göz önünde bulunduracağız. Bunun için de vatandaşlarımızla her fırsatta bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. 25 proje ile çıkan tek belediye başkan adayı benim. Tam anlamıyla çalışılıp hazırlanmış projelerle vatandaşa giden biziz. Bu konuda çok keyifliyim” dedi.

“Karasu’nun çok iyi olabileceğini anlatıyoruz” diyen Büyük, “Başka türlü bir belediyecilik anlayışından bahsediyoruz. Tarım destekleri diyoruz, fide dağıtımı, sanat, kültür faaliyetleri diyoruz, yeni istihdam, satın alma garantili üretim, seracılığın desteklenmesi, su şişeleme fabrikası, fındığımızın değerlendirilmesi diyoruz. Bunlar burada daha önce yapılmamış, dillendirilmemiş çalışmalar. Bu projelerimiz gittiğimiz her mahallede, kahvede, dükkanda vatandaşlarımızın ilgisini çekiyor, sorular soruyorlar, biz de cevaplıyoruz. Doğru bir tanedir. Bu tarz bir belediyecilik Karasu’ya gelecek” ifadelerine yer verdi.

CHP Karasu Basın Servisi

Chp Uğur Büyük Pozitif Bir Seçim Çalışması F1

Chp Uğur Büyük Pozitif Bir Seçim Çalışması F2

Chp Uğur Büyük Pozitif Bir Seçim Çalışması F3

Chp Uğur Büyük Pozitif Bir Seçim Çalışması F4

Chp Uğur Büyük Pozitif Bir Seçim Çalışması F6

Chp Uğur Büyük Pozitif Bir Seçim Çalışması F5

Chp Uğur Büyük Pozitif Bir Seçim Çalışması F7

Chp Uğur Büyük Pozitif Bir Seçim Çalışması F8

Chp Uğur Büyük Pozitif Bir Seçim Çalışması F9Jpg