Partisinin belediye meclis üyesi adayı listesini eleştiren CHP Karasu İlçe Başkanı Semih Karakaş’a sert yanıt veren İYİ Parti Karasu Belediye Başkan Adayı Hasan Sarıoğlu, “Siz, liyakat kelimesinin anlamını dahi bilemezsiniz. Listeye bakın da gözünüz liyakatli meslek sahibi, diplomalı kişiler görsün” dedi.

“İnsanların akrabalık bağını sorgulayarak, mesnetsiz ithamlarda bulunarak sığ siyaset yapanı, Karasu halkı arkasından el sallayarak uğurlar” diyen Sarıoğlu, “Listemizde 7 mühendis, 1 mimar, 1 kimyager var. Listemizin 7’si kadın, çoğunluğu genç ve diploma sahibi insanlar. Eleştirecek bir şey bulamadınız da kişilerin bağı mı kaldı? Aile bağları insanların, diploma ve liyakatini ortadan mı kaldırıyor?” ifadelerini kullandı.

SİZ, KİRLİ İLİŞKİLERİNİZİ AÇIKLAYIN

Sarıoğlu, “Sizin ilişkilerinizi de sorgulayalım. Kontenjan birinci sırasında bulunan adayımıza bizzat gelerek hangi başkana destek vermesi için ne amaçla ahlaksız teklifte bulundunuz? İçinizden birileri, kimlerden para aldığınızı ve hangi adaya destek verilmesi için bunu kabul ettiğinizi iddialarında niçin bulunuyor? Mevcut belediye başkanı ve onun muadili ile yarışacağınıza bütün kirli algılarınız niçin bizim üzerimize? Bunu sizden isteyen birileri mi var? Rakip partinin adayının yayınlarını, paylaşımlarını beğenmeniz bunun kanıtı mı? Sahte ve korsan anketlerle yaptığınız algıyı Karasu’ya açıklayamadınız. Bari bu sorularımızı liyakatla yanıtlayın. Karasu halkına ve seçmeninize bunu yapmak zorundasınız” diyerek sözlerini tamamladı.