14 Mayıs’ta gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçimlerinin ardından, cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kalmasıyla birlikte 28 Mayıs’ta seçmenler yeniden sandık başına gitti. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 69,48’lik oy alarak 13. Cumhurbaşkanı seçildi. AK Parti Karasu İlçe Başkanı Recep Aksu ise seçim değerlendirmesinde bulunarak, “28 Mayıs seçimleri ile bir demokrasi zaferi daha geride kaldı” dedi.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Başkan Recep Aksu, “Aziz milletimiz teveccühünü bir kez daha Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan yana kullanmış ve kazanan yine ülkemiz ve milletimiz olmuştur. Güçlü ve büyük Türkiye için yine ve yeniden durmak yok yola devam diyoruz. Bu vesile ile Türkiye Yüzyılını başlatmak için sandıklara giderek milli iradeye sahip çıkan tüm Karasulu hemşerilerime, demokrasinin tecellisi için sandık başından ayrılmayan tüm seçmenimize teşekkür ediyorum” diye belirtti.

AKSU TEŞEKKÜR ETTİ

Açıklamasına devam eden Aksu, “Cumhur İttifakı’mızın ilçe başkanları ve teşkilatlarına, tüm enerjisiyle sahada vatandaşlarımızla birlikte olan kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, seçim güvenliğimizi sağlayan emniyet mensuplarımıza, seçimde görev almış tüm kamu çalışanlarına, teşkilat mensuplarımıza ve dava arkadaşlarımızın tümüne saygılarımı ve hürmetlerimi sunuyorum. 28 Mayıs demokrasi zaferinin sonuçları vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.