Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, bir kafede gençlerle bir araya geldi. Gençlere içecek ısmarlayarak mekanda bulunan herkesle tek tek selamlaşan Sarı, gençlerin düşüncelerini dinledi ve sorularına cevaplar verdi. Gençler ise, Sarı’nın sürpriz ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

GÖRÜŞLERİ GÖZ ARDI EDİLMEMELİ

Başkan İshak Sarı, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı geride bıraktık. Fakat gençlerle bağımızı, birlikteliğimizi bugün ve gelecekte gözümüzün önünde, gönlümüzün merkezinde tutmaya kararlıyız. Geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın umudu olduğunu her fırsatta dile getirdiğimiz evlatlarımızın düşüncelerini, görüşlerini ve isteklerini göz ardı etmenin büyük bir yanlış olacağı kanaatindeyim. Bizler gençlerimizi dinlemeden, anlamadan, onların bizi dinleyip anlamalarını bekleyemeyiz. Hayata cesaret ve özgüvenle bakan, bitmeyen enerji ve motivasyonlarıyla kolumuz kanadımız olan gençlerimize yürüyecekleri yolda tecrübelerimizle katkılar sunarak onlarla birlikte yol almalıyız” dedi.

SESLERİNE KULAK VERİLMELİ

“İstişarelerimiz içerisine gençleri mutlaka dahil etmeliyiz” diyen Başkan İshak Sarı, “Bu düşünceden hareketle bugün bir kafede gençlerimizle bir araya gelerek gönüller arasındaki muhabbeti pekiştirmek, onların sesine kulak vermek istedik. Bu tür buluşmaların sayısını arttırmak ve farklı vesilelerle ilçemizin kıymetli gençleriyle kafa kafaya, gönül gönüle vermek niyetindeyiz. Bizleri masalarına konuk eden, çay gibi sıcacık sohbetleriyle candan, yürekten sözlerini ruhumuza işleyen gençlerimize çok teşekkür ediyorum” sözlerini kullandı. 

Karasu Belediyesi Basın Birimi