Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Mayıs ayı olağan meclis toplantısında gündem dışı söz aldı. Sarı, “Seçilmemizin üzerinden 4 yıla yakın süre geçti. Gerçekten uyumlu, siyasi polemiklerden uzak, kamu görevi yaptığımıza inanıyoruz. Bu da aldığımız kararlar açısından verimli olduğunu düşünüyorum. Hepimiz burada kamu görevi yapıyoruz” dedi.

BELEDİYE’NİN KARAR ORGANI MECLİSTİR

“Belediye’nin karar organı meclistir” diyen Sarı, “4 yılda zaman zaman alınan kararların hepsi yapılmadı. Muhaliflik edildi. Bunların hepsi olağan ve tabii şeyler. Bunların hepsini anlayışla karşılıyorum. Kesinlikle bu niye böyle oldu ya da olmadı gibi bir düşüncede değilim. Bunlar siyasetin doğasında olan tabii şeyler. Bu dönemki meclisin saygın bir meclis olduğunu düşünüyorum. Yapılan çalışmalar vesilesi ile ben ayrı ayrı tüm meclis üyelerimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.  

KARASU MENFAATLERİ

Başkan Sarı, “Herkesin siyasi görüşü vardır ve bir anlayışa sahiptir. Ama asgari müşterekte, Karasu menfaatlerinde buluşmak ve menfaatleri doğrultusunda çalışmanın bereket getirdiğini bu dönem içerisinde gördük. Ben Karasu Belediyesi olarak zaman zaman Karasu Belediye Meclis üyelerimizin katılmasını arzu ettiğim bazı programlar yapıyorum. Ancak katılıma baktığımız zaman bir kısım meclis üyelerimizi o programlarda göremiyoruz. Bu programlar kamu adına yapılan programlardır” dedi.

MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR

“Bu programlar kamudaki birlik ve beraberliği gösterme adına, çalışmaların beraberliği adına yapılan programlardır” diyen Sarı, “Bu programları her zaman yapmıyoruz. Zaman zaman örneğin bayramlaşmalar da dahil yaptığımız işler adına ve ayriyeten yapacağımız işler adına birlik ve beraberliğin öneminin büyük olduğunu düşünüyorum. Bu zamana kadar güzel ve saygın çalışmalar yürüttük. Zaman zaman tartışmalar olmuştur ama baktığımız zaman bunların hepsi normaldir ve bunlar asgaridir. Bu konuda da ben tekrardan meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür etmeyi bir borç biliyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.