28 Mayıs’ta gerçekleşen cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi Karasu İlçe Örgütü Başkanı Aykut Süt, basın açıklamasında bulundu. Süt, “2023 cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde yaklaşık 500 kişilik bir ekiple sandıklarımızın güvenliğini sağlamaya gayret gösterdik. Millet İttifakı olarak Karasu’muzun her mahallesini ziyaret etmeye çalıştık” dedi.

EKSİLMİYORUZ ARTIYORUZ

Başkan Süt, “Yaklaşık 15.000 vatandaşımızın teveccühü ile yüzde 32 oy oranına ulaştık. Halkımızın verdiği karara saygı duyuyoruz. Umut, moral ve inanç kaygıları ile geçen saatlerin sonunda aldığımız geri dönüşler hiçbir şeyin bitmediğini bizlere gösterdi. Partimizin saflarında artık taşın altına elini koymak isteyen genç arkadaşların mesajları hepimize inançtır. Dünden bu yana eksilmenin aksine artıyoruz” vurgusunu yaptı.

MÜCADELEYE DEVAM

“Bu ülkenin yarısı siyasi yapıyı değiştirmek istediğini açıkça gösterdi” diyen Başkan Süt, “Kaybettiğimiz zamanı çok çalışarak telafi edeceğiz. Bu süreçte bizlere oy veren hemşerilerimize, Millet İttifakı’nın kıymetli bileşenlerine, partimizin kıymetli üyelerine ve büyüklerine, sandıklarda görev alan tüm dostlarımıza, sokak sokak bizimle gezen gençlerimize ve kadınlarımıza sonsuz teşekkürler ederiz. Bugün bitti, yarın mücadeleye devam edeceğiz” sözlerini kullandı.